Merhaba arkadaslar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Roxanne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Roxanne

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba, uzun zamandan beri siteyi takip ediyorum. Kisisel gelisimle ilgili herseye tutkunum. Okudugum kitaplar, CDler ve arastirmalarimin beni buraya "cektigini" soyleyebilirim. Bu nedenle sanirim problemlerime tesekkur etmeliyim:) Uzun zamandan beri gozlemci olan ben artik katilimci olmaya karar verdim. Ozellikle takintilar ve okb yasayanlarin paylasimlarini duymayi cok isterim. Forumda bu konulari ozellikle aramama ragmen fazla bir seye ulasamadim. Umarim paylasimlarimiz guzellikler yaratmamizi hizlandirir. Sevgiler.

hoş geldin, arkadaşş actionsmile siteye girmek takıntı oluyor khkh56khkh56 buraya bir takıntı kazanarak kaydolmuş oldunn yani smil56 üye gruplarında 'takıntısı olanlar' diye bir grup var, oraya yazıyoruz çeşitli hâllerimizi t678 faydalı olabilirr dunk56 tekrar hoş geldinn guitar

hoş geldin, arkadaşş actionsmile siteye girmek takıntı oluyor khkh56khkh56 buraya bir takıntı kazanarak kaydolmuş oldunn yani smil56 üye gruplarında 'takıntısı olanlar' diye bir grup var, oraya yazıyoruz çeşitli hâllerimizi t678 faydalı olabilirr dunk56 tekrar hoş geldinn guitar

İLAHİ ENES SEN BENİ GÜLDÜRDÜN ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN ÇOK HAKLISIN AMAy789

hoşgeldin safalar getirdin :)

Herkese tesekkurler. Hosbuldum :))

Hoşgeldin roxanne actionsmile adın da pek güzelmişsevincli

e hoş geldin bakalım.. mutlu paylaşımlar diliyorum.. :)

hoşgeldin hoşça ol...

HOŞ GELDİN "ROXANNE"sevincli

MUTLULUKLA DOLUP TAŞSIN YÜREĞİN.y789

hoş geldiniz.
mutlu keyifli ve güzel paylaşımlar

Hoşgeldin aramıza...t678

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri