merhaba!!!

guleysa22

New member
0
HD RANK
Katılım
30 Temmuz 2007
Mesajlar
19
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Yaş
41
bugün telkinlerde 4. günüm :) çok iyiyim Allaha şükür. Aslında bu kadar çabuk etki edeceğini hiç sanmıyodum :) ama bu sabah aynaya baktığımda bi güzellik vardı hemde uykudan kalmış porsuk halimi bile sevdim. tabi ben kendimi çirkin bulan biri değilim genelde ama yinede son dönemlerde aynaya bakmak istemiyordum. gülümserken buluyorum kendimi durup duruken ve ses tonum çok yavaştı son 2 günde ses tonumuda arttırdım. bunun nedenide tek kulaklıkla müzik dinlerken sesim duyulmuyor gibi hissediyorum, biraz bağarma gereği duyuyorum. buda iyi oldu işte. çünkü insanlar konusurken sesimin çıkmadığında şikayetçiydi :D

ama bu telkinler bağışıklık yaparmı. kulaklıkla kısık sesle dinleme rağmen kulağımda akıntı ve hafif ağrılar başladı. kulaklık olmadan dinleyemem, iş yerinde olmaz malesef. o yüzden de biraz tedirginim. baş ağrısı yapmadı ama mide bulantım oldu oda belki yoğurt yedikten sonra çay içmiştim ondandır galiba :)
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst