Merhaba..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elam01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

elam01

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
1 ay önce siteye üye oldum,kendine güven,ego güçlendirici ve koruma kalkanı dinliyorum fakat hiçir etkisini görmedim... acaba bir şeyleri yalnış mı yapıyorum?

ne zamandan beri ne kadar süreyle dinlediin ?

kime göre neye göre etki..etki denilen şey ölçülen birşey değil biliyormsun yani bazen gözle görülmez ama bir iş başvusu yaptığında daha dik durursun..yada bir toplumda sohbet ederken farkedilir..hayatında sihirli bir deynek mi istiyorsun..bilinç altımızın temizlenmesi çok kolay değil ama sabırlı olursan ve gözlerini açarsan etkilerini göreceksin..sana telkinlerin içeriklerini okumanı bir kaç olumlamayla desteklemeni öneririm...sonra tam olarak ne istediğini yaz günce tut ve bu sayede katetiğin aşamayı gör..

Suçluluk telkinini mutlaka oneriyoruz.Ayrica dinlerdiğiniz hoparlor kucukse yani telefon hoparloru ise etkili olmayabilir.
Mümkün olduğunca orta büyüklükte pc hoparloru ile dinleyiniz.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri