merhaba

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

saniwood

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba..ttli3
siteye yeni üye oldum ...aslında pozitif bir insanım,ama hayatımda yakalamam gereken başarıyı bir türlü yakalayamadığımı düşünüyorum hep birşeyler engel oluyor bir çok istediği şeylerin pekte yolunda gitmiyor.elime çok para geçiyor ve hiçte bereketi yok...tesadüflere inanırım..bu akşamda bu sayfayı keşfetmem tesadüf değil bence...sevgiler

Hoş geldiniz aramıza. Hayatınıza çekmek istediğiniz bolluk ve bereket bilincini, başarmak için gereken motivasyonu eminim forumdaki yazılarda fazlasıyla bulabilirsiniz. Telkinlerden de faydalanabilirsiniz. Olumlu olmak tek başına yetmiyor bazen bize engel olan düşünce kalıplarımızı da keşfedip değiştirmekle ancak hayatımızı değiştirebiliyoruz. Çekirdek inanç tespiti hakkında da bilgi edinebilirsiniz. İyi ki geldiniz. Mutlu paylaşımlar keyifli forumlar olsun.

Sevgiler.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri