Merhabalar...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

nfsnihat

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Bu siteyi çok önceden öğrenmiştim ancak girmek incelemek bir türlü nasip olmamıştı. Bugün telkinlerden bazılarını okudum (dinlemek hala kısmet olamadı bir türlü) işe yarayacağından adım gibi eminim. Zaten bir konuda tedavi olabilmek için önce tedaviye yanıt verebilmek önemli değil midir ? Evrensel çekim kanunun kuralları gibi olumlu düşünce olumluları, olumsuz düşünceler olumsuzlukları çeker... Telkinlerde olumsuz bir şey okuyan oldu mu? ^-^

Çenem düştü birden kusura bakmayın aranızda olmak hoş bir duygu tekrardan merhaba ...

hoşgeldin aramıza956k telkinlere bir an önce başlamanı tavsiye ederim ben yaklaşık 2 haftadır dinliyorum ve olumlu sonuçlar almaya başladım. güzel paylaşımlarını ve gelişmelerini bekliyoruz.

sevgiyle kalactionsmile

iyi dileklerin adına teşekkür ederim burada herkesin birbiriyle yardımlaştığını gördüm ve gerçekten çok hoşuma gitti. ^-^

gerçekten burası 2. ailen olabilecek insanlarla dolu. Bende henüz yeni sayılırım ama siteye girdiğin andan itibaren pozitif enerji almaya başlıyorsun. Her zaman herkes samimi olarak yardıma hazır sen yeterki iste

görüşmek üzere...actionsmile

Cumartesi günü kayıt oldum ben de. Daha önce buranın varlığından bihaberdim. Ama bu kadar kısa sürede burayı benimsediğim için ve aileden biri gibi hissettiğim için bir "hoşgeldin" de benden olsun.krz56

Faydalı olması ve faydalı olman dileklerimle.actionsmile

hoşgeldiniz,
mutlu paylaşımlar diliyorum
sapkal89

Hoş geldinizzzzz, güzzel paylaşımlar diliyor , mutlu olmanızı temenni ediyorum...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri