miraç kandilimiz mübarek olsun..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suzzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

suzzy

Moderator, Sultan Oğuz
5
HD RANK
Reaksiyon puanı
24
Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır...Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır...

Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır...Miraç kandilimiz kutlu olsun...

dua060.gif

Bu mübarek gecenin tüm dileklerimizin gerçekleşmesi için bir vesile olmasını diliyorum..

Herkesin Miraç Kandilini kutluyorum arkadaşlar gönlünüzden ne geçiyorsa olsun inşallah O0

miraç kandilimiz mübarek olsun hayırlara vesile olsun

Hayırlı kandiller

Herkesin miraç kandili mübarek olsun.sevgiler...

herkese hayirli kandiller dilerim

Tüm site üyelerimizin Miraç Kandili kutlu olsun.

hepimizin amacı aynı..kalplerimizi temizlemek..kandiliniz mübarek olsun..

hayırlı kandiller dilerim arkadaşlar ...
dualarda birbirimizide unutmayalım inş. =))
iyi forumlar...

Miraç kandiliniz kutlu olsun arkadaşlar.

Hep birlikte sağlıkla nefes almak dileğiyle sevgiyle kalın.
sapkal89

biraz gec kaldim ama, bende mirac kandilinizi kutluyorum. hayirlara vesile olmasini diliyorum.

Dilerim tüm yapılan hayırlı dualar kabul olmuştur. Rabbim ona yönelenleri boş çevirmez. Nice hayırlı kandillere...

Miraç kandiliniz mubarek tüm dualarınız kabul olsun............

Miraç kandilimiz mübarek olsun ::)

Hayırlı Kandiller..

Hepinize Ayrı Ayrı Teşekkür ediyorum Arkadaşlar.Hepinizin Kandili Mübarek olsun.Allah günlerinizin her birini daha da güzelleştirsin :))))))))))

mirac.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri