mrb

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Rüzgarinizi

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Herkese mrb ben 30 yaşındayım ev hanımıyım tesadüfen siteniz ile karşılştım umarım banada faydası olur bu sitenin benim sorunum kendimi mutlu hissedememek çabuk kızmak ve hayata en ufak bir şeyde küsmek sorunlarla uğraşmak yerine kaçmak bu yüzden tv ve pc bağımlısı oldum belki bi nebze gerçk hayttan bu sayede koptuğumu düşünüyordum

Merhaba:)

Aramıza, Mutluluk diyarına Hoş geldiniz.

Burda olmanız asla tesadüf olamaz, sizin seçiminizdi,

Güzel haberlerinizi alabilmek ümidiyle,Mutlu paylaşımlar.

Herkese mrb ben 30 yaşındayım ev hanımıyım tesadüfen siteniz ile karşılştım umarım banada faydası olur bu sitenin benim sorunum kendimi mutlu hissedememek çabuk kızmak ve hayata en ufak bir şeyde küsmek sorunlarla uğraşmak yerine kaçmak bu yüzden tv ve pc bağımlısı oldum belki bi nebze gerçk hayttan bu sayede koptuğumu düşünüyordum

Merhaba Hoşgeldin Aramıza Rüzgarınizi.

Sorunlarını ve kendini bilmen güzel.Telkinlerle başla işe.

Problemlerini gönül Rahatlığıyla Paylaşabilirsin Burada Arkadaşlarımız Gerçekten çok duyarlı insanlar.

Sağlıcakla Kal

Tesadüf değildir oooooo ::) Hoşgeldiniz sevincli

hoşgeldiniz.... güzel bir tasadüf olmuş....

Hiçbir şey tesadüf değildir, her şeyin bir nedeni vardır.

İyi ki geldiniz, hoşluklar getirdiniz...

Ne iyi ettiniz de geldiniz..

Değişimi isteyipte, burada olduktan sonra değişememek pek mümkün değil 12389

Huzurla sevgiyle olsun..

hoşgeldiniz hoşça olun burası kütüpanedir ne isterseniz vardır sevgiyle kalın....

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri