Geçtiğimiz hafta internetten tatil yerlerine,otellere falan bakıyordum.
Sonunda çok güzel bir yer buldum. Deniz manzaralı odası olan bir yerdi.
Tatile ailemle çıkacaktık.Ve 3 kişilik odaları sorduk.Fakat 3 kişilik odalar ın
biraz küçük olduğunu ve deniz manzaralı olmadığını söylediler.Üzüldüm.
Uzun zamandır tatile çıkmamıştık ve her şey mükemmel olsun istiyordum.
İnternette odalara ,otele çok ayrıntılı olarak bakmıştım.Mükemmeldi...Deniz manzarası ise bir harikaydı.Sürekli bakıyordum. tek hissettiğim şey hoşuma gittiğiydi öyle çekim yasası falan aklıma gelmiyordu o sıra...
Neyse,3 kişilik oda için rezarvasyon yaptırdık.Ve çıktık yola geçen hafta.
Otele vardığımızda,biraz beklememiz gerektiğini,saat 11 de çıkış olacağını söylediler.
Bizde,valizlerimizi bırakarak kahvaltıya oturduk.Derken otel sahibi geldi.Ve bize çok güzel bir oda ayarladığını söyledi.Neyse bindik asansöre çıktık 5. kata(en üst)
Mucize işte burda başladı. 3 kişiydik ve bize 5 kişilik süit oda verdiler üstelik 3 kişilik oda fiyatına... içeri bir girdim aman allahım.Tam da internetten baktığım oda. deniz manzaralı 2 ayrı oda ve 2 ayrı klima...
şaşırdık tabi...Ve ne söyleseler beğenirsiniz.Çekimleri bu odadan yapıp internete koymuşlar. benim hayran kaldığım odayı resmen bize verdiler...
Bu bir mucize...................
Sonunda çok güzel bir yer buldum. Deniz manzaralı odası olan bir yerdi.
Tatile ailemle çıkacaktık.Ve 3 kişilik odaları sorduk.Fakat 3 kişilik odalar ın
biraz küçük olduğunu ve deniz manzaralı olmadığını söylediler.Üzüldüm.
Uzun zamandır tatile çıkmamıştık ve her şey mükemmel olsun istiyordum.
İnternette odalara ,otele çok ayrıntılı olarak bakmıştım.Mükemmeldi...Deniz manzarası ise bir harikaydı.Sürekli bakıyordum. tek hissettiğim şey hoşuma gittiğiydi öyle çekim yasası falan aklıma gelmiyordu o sıra...
Neyse,3 kişilik oda için rezarvasyon yaptırdık.Ve çıktık yola geçen hafta.
Otele vardığımızda,biraz beklememiz gerektiğini,saat 11 de çıkış olacağını söylediler.
Bizde,valizlerimizi bırakarak kahvaltıya oturduk.Derken otel sahibi geldi.Ve bize çok güzel bir oda ayarladığını söyledi.Neyse bindik asansöre çıktık 5. kata(en üst)
Mucize işte burda başladı. 3 kişiydik ve bize 5 kişilik süit oda verdiler üstelik 3 kişilik oda fiyatına... içeri bir girdim aman allahım.Tam da internetten baktığım oda. deniz manzaralı 2 ayrı oda ve 2 ayrı klima...
şaşırdık tabi...Ve ne söyleseler beğenirsiniz.Çekimleri bu odadan yapıp internete koymuşlar. benim hayran kaldığım odayı resmen bize verdiler...
Bu bir mucize...................