MUTLU BAYRAMLAR

funda0903

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
İYİ BAYRAMLARRRRRRR

Adoş'a Dair Herşey

noir_eyes.gif
Icimden Geldigi gibi Günlük
http://yuksekokce.blogspot.com/2009/11/iyi-bayramlar.html

♥ Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle

Cevap: İYİ BAYRAMLARRRRRRR

Şimdiden bayramınız mübarek olsun. Nice bayramlara nice ramazanlara.:)

Sevgiler. kiss3

Herkese iyi bayramlar girlhaha:zpzp::zpzp:

Şimdiden iyi bayramlar...

Çocuk sevinci içinde geçireceğiniz bir bayram olmasını diliyor , Ramazan Bayramınızı kutluyorum...

Önceden bayramları heyecanla beklerdim. Sevdiğim insanlarla bir arada olabiliriz diye. Biz gideriz ya da onlar bize gelirdi. Keyifli sohbetler olurdu. Aileler en iyi ikramı yapmak için yarışırdı. Çocuklar şeker toplayıp dururdu. Kimse kimseye kızgınlığını hatırlamazdı. Çünkü öncesinde zaten unutulurdu. İnsanlar çetele tutmazdı. Çok fazla olduğunu sanmıyorum bir arada olan ailelerin.

Ben artık bayramların birleştirici gücüne inanmıyorum. Sevgiyi yeşerttiğine de. Hiç heyecanım yok bayram geliyor diye. O bayram havasını alamıyorum. Benim için sıradan olacak. Herkes kavga ediyor. Hakaretlerle dolu ilişkiler... Kimse kimseye değer vermiyor. Ya da değer veriyor gibi görünüyor sadece.

Ben bu bayramı İstanbul'da geçiricem. Dolayısıyla evde olmayacağım. İstediğim tek bir şey var. İster bayram olsun isterse de olmasın. Yanımda sadece dürüst insanlar olsun. Kimse beni aramış olmak için aramasın.

Temenni ettiğiniz günleri de yeniden görebilmeyi dilerim. Biraz moral bozdum ama hissettiklerim bunlardı. Kusura bakmayın.

Herkese iyi bayramlar...

Önceden bayramları heyecanla beklerdim. Sevdiğim insanlarla bir arada olabiliriz diye. Biz gideriz ya da onlar bize gelirdi. Keyifli sohbetler olurdu. Aileler en iyi ikramı yapmak için yarışırdı. Çocuklar şeker toplayıp dururdu. Kimse kimseye kızgınlığını hatırlamazdı. Çünkü öncesinde zaten unutulurdu. İnsanlar çetele tutmazdı. Çok fazla olduğunu sanmıyorum bir arada olan ailelerin.

Ben artık bayramların birleştirici gücüne inanmıyorum. Sevgiyi yeşerttiğine de. Hiç heyecanım yok bayram geliyor diye. O bayram havasını alamıyorum. Benim için sıradan olacak. Herkes kavga ediyor. Hakaretlerle dolu ilişkiler... Kimse kimseye değer vermiyor. Ya da değer veriyor gibi görünüyor sadece.

Ben bu bayramı İstanbul'da geçiricem. Dolayısıyla evde olmayacağım. İstediğim tek bir şey var. İster bayram olsun isterse de olmasın. Yanımda sadece dürüst insanlar olsun. Kimse beni aramış olmak için aramasın.

Temenni ettiğiniz günleri de yeniden görebilmeyi dilerim. Biraz moral bozdum ama hissettiklerim bunlardı. Kusura bakmayın.

Herkese iyi bayramlar...
Bu yazdıklarına katılmak istemiyorum ama maalesef haklısın.agl34Artık bayram ziyaretleri hep mecburiyetten yapılır oldu. Aman şimdi gitmezsek olmaz, laf olur. Gidince bir şey almak lazım, almazsak laf olur. Ayyy. Bırakın canım laf olursa olsun. Sen gitmek istemiyorsan, ayakların zorla gidiyorsa zaten olan olmuş, akraban laf etse artık ne önemi var ki.

Temizlikler el ne der diye yapılıyor. Ev her daim temiz olmalı bir kere. Biri gelince yapılacaksa zaten bırak o ev pis kalsın ya. Millet bir an önce bayramı da atlatsak telaşında. Bayram sevinç değil eziyet sanki...

Neyse çok uzattım. Umarım bu alışkanlıklarımızdan vazgeçeriz de eskisi gibi şen şakrak, tüm aile hep birlikte, huzur içinde bayramlar geçiririz.

Nice bayramlara.

hadii arkadaslar bizler mutlu insanlariz.. birakin bu uzuntuleri, saten varlar, uzulerek dahada uzatmayalim.. mutluluga daha fazla deger verip daha fazla onem verelim.

bende butun dostlarin bayramlarini en icten dileklerimle kutluoyrum.

nice mutlu bayramlara hep beraber diyorum.. hepinizi seviyorum. mutluluklar, esenlikler...

huhuuu iyiki varsınız bayramlarımız hep beraber mutluluk dolsun.....

bu sitedeki herkese, okuyana okumayana herkese çok güzel bir bayram diliyorum canlarblissy

şeker gibi şeker tadında güzel bir bayram diliyor ve her kesin bayramını kutluyorum.
sevgiyle mutlu kalıny789

bayram geldiği için çok mutluyum.farklı bir havası var bayramın herkes tatlı telaşlarda,akraba ziyaretleri,dışarı çıkıyorum herkes özenle giyinmiş kuşanmış ailecek herkeste bayram havası. çok hoşuma gidiyor. umarım herkesin bayramı çok güzel geçer...iyi bayraamlarr :)

Herkese iyi bayramlar. Sevgi dolu nice bayramlara ulaşmak dileği ile, selamlar.

DSC03881-de-cer.jpg

şekerler bendenn ...sevgili forumum sizi cok cok cok seviyorumm ii varsınızzzzz .....ailemizz her geçen gunn biraz dahaaa büyüyorrrrr ....hepinizeee nice mutlu i bayramlarr

bayramınız mübarek olsun

k8908bayramda pc açamam şimdiden herkesin bayramını kutlamak istedim.kendinize çok iyi bakaın arkadaşlar sevgiyle kalınt678

yeldaaaaaaa gelirim sekerler icin ama ::)

mutlu bayramlar hepimize k8908

Herkese iyi bayramlar, herşey gönlünüzce , kolaylıkla, mutlulukla, nasıl bir bayram ve hayat geçirmek isterseniz öyle gecirin dolu dolu, cevrenize mutluluk ve neşe kaynağı olun... Sevgiyle mutlulukla kalın.((:)) Herşeyin yeteri kadarı ama sevgi deryasında dolaşınnnnnnnnnnnnnnnnn

HERKESE HUZUR DOLU BAYRAMLAR DİLİYORUM.
SEVGİLER...
etoile15oy9.gif

HEPPİNİZE, herkese sağlıklı, mutlu, neşe, huzur ve bolluk dolu güzel bayramlar diliyorum.

Herkesten bir süredir uzaktım iş yoğunluğum sebebiyle fakat inanın hepinizi çok özledim. Hep aklımdasınız.

SEvdiklerinizle birlikte güpgüzel bayramlar geçirmenizi dilerim.

Sizleri seviyorum

Cevap: bayramınız mübarek olsun

Herkese hayırlı bayramlar dilerim.. smil56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri