MUTLU BAYRAMLAR

Cevap: bayramınız mübarek olsun

merhaba birkaç gündür yoktun zannedersem.hepimizin bayramı mübarek olsun kardeşim

Evet bu ara biraz kendime vakit ayırıyorum. Tşkr ederim sizin de mübarek olsun tekrardan actionsmile

valla benim kendime ayırdığım tek süre burda zaman geçirdiğim zaman.neyse bırakmadığınıza sevindim.

Mutlu, güzel bir Bayram Geçirmeniz temennisiyle..superxy

Bayramınız Kutlu Olsun..

arzumcum_1166426649bayram1%5B1%5D.gif

mutlu bayramlar!!..

bayram

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram diliyorum..kiss3

yarin erkenden yollardayim malum is
simdiden kutlamak istedim öpüldünüz:)

Cevap: bayram

sana ve herkese seker tadında bir bayram diliyorum

Cevap: bayram

Herkesin bayramı Şeker gibi tatlı geçsin..
İyi Bayramlar!hpm2

herkesin tüm zamanı bayram tadında geçsin..bayramlarıda çocukların içindeki coşkuyla geçsin..kapıya gelen çocuklar şekerlerini alırken gözlerine ve şeker seçişlerine bir bakın..öyle bir bayram olsun işte..

Herkese tüm sevdikleriyle birlikte mutlu geçirdikleri bir bayram diliyorum.actionsmile

Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, Sevgi ve saygılarımı sunarım.

İyi Bayramlar.

Sevgili Arkadaşlar;
Hepinize dostluğu, sevgiyi ve geleceği, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz Mutlu ve Hayırlı Bayramlar dilerim.

Hayatimdegisti;

Seker bayraminiz tum sevdiklerinizle beraber mutlu olmasi dilerim.

Sevgilerimle.

biraz gec kaldim, ozur dilerim, bayraminizi en icten duygularimla kutluyorum, mutlu neseli sevecen gunler diliyorum.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri