muzıksız telkın olurmu

disev-05

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
benım merak ettıgım, muzık ardında olmadan, kendımız telkın kayıt edıp dınleyebılırmıyız, bunun faydası olurmu, bır dıger sorumda, ogrencıler konuları kaydedıp gece uyurken dınleseler yıne faydalı olurmu...

merhabalar disev..

subliminal mesaj bir objenin içine gömülü olan mesajdır..
eğer müzik olmassa telkinleri neyin içerisine gömeceğiz.. gömülü olmassa subliminal olmaz.. dinlediğimiz normal meditasyon tarzı çalışmalar olur..

subliminalde ki amaç bilince takılmadan bilinçaltına mesaj vermek olduğu için müziksiz yaptığımızda bunu daha zor başarırız..

öğrencilerin derslerini ise kaydederek dinlemesi başarı oranlarını yükseltecektir..
biz uyusakta söylenenleri öğrenmeye devam ederiz.. super

sevgiler..

müzikli olup kendimizin kaydettiği telkinler olur mu?

Benim şahsi fikrim, müzik olmasa da kulağın duyamayacağı kadar kısık sesli telkin olursa işe yarar diye düşünüyorum. Sonuçta Yine sesi duymuyoruz. İlla bir müziğin altına mı koymak gerekiyor. Hem uyurken rahatsız etme gibi bir durum sözkonusu olmaz.

Ders konusunda subliminal tekniğin etkili olacağına ben inanmıyorum. Dersi bilinçaltımızla değil bilinçli zihnimizle öğrenmeliyiz. Direk bilinçaltına konulan derslerin bilinçli zihinle algılınması zor olur gibi geliyor. Sezgilerimizin kuvvetli olması lazım. Çünkü bilinçli zihnimizle giriyoruz sınavlara veya bilinçli zihnimizi kullanırken lazım oluyor o bilgiler. Bilinçaltı biliyor olabilir ama onları bilinçli zihne cıkarmak da ayrı bir iş. Ben böyle düşünüyorum.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri