- Reaksiyon puanı
- 0
slm ben 16 yaşındayım ve ben 10 yaşındayken annemle babam ayrıldılar genelde hep annemle beraber kalıodum arrasıra babama gidiodum annemle pek iyi anlaşamam babamlada tam aksine çok iyi anlaşırdım babam bütün sıkıntılarımı dinler birlikte çözüm arardık taki babamın seviyorum diye evine soktuğu o kadın gelene kadar 2 de çocuğu var. ilk başta herşey çk iyiydi bn babamda uzun süre kalmaya başlayınca kadın için herşey sorun olmaya başlamış bnde bunu gece yarısı saat 3 e doğru öğrendim babamla 2 si yatak odasında konuşuyolardı kadın babama olmuyo ben senin kızınla yapamıyorum dedi babamda istemiosan kzı annesine gönderirim die bana yol verdibn bunları duyunca hemen eşyalarımı topladım ve anneme geldim babam o günden beri bni aramıyo onu çok özlüorum ama gurur yaptım bende aramıorum babamın o kadınla yapamıyacağı adım gibi biliorum ilerde beni arayacağınıda biliorum ama onu nasıl affedicem onu hiç bilmiorum sizin yaşadıklarınız karşısında belki küçük bişi olarak kaldı ama paylaşmak istedim bnde