Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
arkadaslar bi sorum olcak bu telkinleri günde yarım saat falan dinlesek faydası olurmu forumda 8 saat demişler de ben dinleyemiyorum okadr
msj alınmıştr tesekkrlerBurada söylenen sekiz saat bir ölçüttür... Bu sekiz saat aşılabilir yada ..sekiz saatin altındada kalına bilir.. ne kadar tekrar ederse ögrenme o kadar çabuk gerçekleşir...ögrenmede tekrarın ve istikrarın önemi büyüktür.. çok dinlemek hedefe yaklaştırır iken az dinlemek hedefe ulaşmamızı geciktirir.. 3 ayda ulaşagın hedefe 3 senede ulaşırsın...bardagın dolu tarafını görmek düşüncesi ile baktıgımız zaman...hiç dinlemez iken yarım saat dinlemek tabiki kardır..ama istenilen hedefe ulaşmak için yeterli bir süre olacagı kanaatinde degilim..
Telkinleri dinlemek için özel bir şey yapmana gerek yoktur... televizyon izleye bilir.. kitap okuya bilirsin..müzik dinleye bilirsin... gece uyurkende dinleye bilirsin....
merak ettiğim şu. Örneğin suçluluk duygusu için klasik bir müzik var bunu dinliyorum. ve siz diyorsunuz ki bu müziğin içinde bizim duyamadığımız telkinler var. O zaman bu telkinler istenirse her hangi bir müzik parçasının (pop, arabesk,türkü,rack) içine de konabilir. Eğer bu söylediğim doğru ise o zaman dinlediğimiz müziğin her hangi bir rolü yok gibi. Doğru mu anlamışım? cevap lütfen...
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.