Nasıl Yardım Edebilirsiniz?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Nasıl Yardım Edebilirsiniz?

Bunlar size çok temel görünebilir, aslında öyledir de. Fakat, burada size ihtiyacı olan bir kişiye destek olmanın ne demek olduğu hızlıca gözden geçirilmektedir.Dinleme

Dinlenmek insana çok iyi hissettirir. Ve diyabet hastaları kendi hastalıklarından ya da duygularından bahsetmekte bazen zorlandıkları için, dinlemek daha da önem kazanır. Dolayısıyla, değer verdiğiniz birisi diyabet hakkında konuşmak istediğinde, gerçekten dinleyiniz. TV ya da radyoyu kapatınız, tüm dikkatinizi ona veriniz, açıklamalar almak için sorular sorunuz ve sözünü kesmeyiniz.Sabır ve kabullenme

Diyabetli insan bazı sınırlamalara sahip olabilir - örneğin, hastalıkla iyi bir mücadele sağlanmadan önce, enerji düzeyi düşük olabilir. Ve, yeni rutinler olabilir; kan şekerinin ölçülmesi - bazen sık sık - egzersize zaman ayrılması, doktora daha sık gidilmesi, ya da hastalık ve tedavi seçenekleri hakkında öğrenme sorumluluğu. Siz de bu öğrenme döneminin bir parçası olabilirsiniz. Aslına bakılırsa, siz diyabet hakkında bilgi edinme konusunda sevdiğiniz kişiden daha fazla sorumluluk alabilirsiniz.Bu durumların her biri sabır ve kabullenmeyi gerektirir. Aynı şekilde, pozitif, cesaretlendirici tutum en önemli şeydir. Düş ya da hayal kırıklığı olmaya çalıştığınız destekleyici kişi imajına ters düşer. Ayrıca, sabırlı olmanız sevdiğiniz kişinin diyabet ile yüz yüze gelirken karşılaşmak zorunda olduğu her türlü sürece saygı duymanız demektir.Cesaretlendirme

Cesaretlendirici olabilmenin pek çok doğrudan ve dolaylı yolu vardır. Sizin ve diğer insanların zor durumlarda nasıl cesaretli olduğunu sevdiğiniz kişiye hatırlatınız. Moralini düzelk davranışları ayarlamaya çalışınız - kahkaha büyük bir ilaç olabilir. Komik bir hikaye ya da fıkra tam da onun ihtiyacı olan eğlence olabilir. Ya da, öğleden sonrası için bazı eğlenceli planlar tavsiye ediniz. Neşeli ve iyimser olarak gereken moral yükselişini sağlayabilirsiniz.

Yerelması,

Diyabet hastalarına müjde!

Diyabette 'bel kalınlığına' dikkat

Şişmanlama, diyabetten korun

Diyabette beslenme nasıl olmalı?

Uykunun bölünmesi diyabet riskini artırıyor

İnsülin Direnci, Kontrolün Ele Alınması, Olası Sorunlar, İyi Beslenme, Egzersiz: Hiç Olmadığı Kadar İhtiyacınız Var, Sağlıklı Kalmak, Sizin de Hayatınız, Öneriler, Tedavi Seçenekleri, Ağız Yolu ile Alınan İlaçlar, İnsülin Direnç Sendromu Nedir?, Diyabet Nedir?, Diyabet Belirtileri, Tedavi Prensipleri

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri