neden bana yardim eden yok

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ny10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ny10

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Lutfen telkinleri bu sitede telefona indirebilecek sekilde yukleyin.buna cok ihtiyacim var.1 ay once yazmisdim ama hic kimse yardim etmeti.yardimm

Senden basqa bana yardim eden yox.sana tesekkur ederim.ancaq ben bu siteden telefonla indirmek istiyorum.

verdiyin linkdeki telkinler bu sitedenmi?

aciklama kismindaki linke girdim.ama orda bu sitedeki butun telkinler yox bazilari var

Hangilerini istiyorsunuz?
Ve sanırım Türkiye de yaşamıyorsunuz?

Bu siteden telkinleri basitce indirmek istiyorum.tek istedigim bu

https://yadi.sk/d/lcvu3z5udjkTU bu linke tıklayınca gelen sayfada hangi telkini istiyorsanız dinleyebilir veya indirebilirsiniz. Altta buton çıkıyor.

Bu siteden neden basitce indirmek mumkun değil?

Kaynak aynı.

Bu sitede 6 tane ozguven telkini var sen verdiyin linkde ise 3 tane.birde soruma cevap vermedin

https://yadi.sk/d/9dByfQpamM2Y6 bu linkte elimde olan tüm telkinler mevcut hatta daha fazlasını yüklüyorum.
İster indirin, ister dinleyin. Sitemizin altyapı çalışmaları devam ettiği için şuan sitemizden indiremiyorsunuz.
Ayrıca burada bulunan ve size yardım etmeye çalışan arkadaşlarımızı dinlemenizi tavsiye ederim.

"Armut piş ağzıma düş" ten ziyade biraz okumak gibi bir çaba sarfederseniz kendinize ve bizlere iyilik yapmış olacaksınız.

Sağlıcakla

Mumin bey hafiza ve okul basarisi icin hangi telkini oneriyorsunuz

Basarinin sirri mi dinlesem acaba yeni bir dil ogreniyorum da biraz xorlaniyorum telkinler bana yardimci olabilir mi

linkinizdeki ekstra telkinler isme özel telkinlermidir ?

Dusunsel nasilsin kardesim umarim hersey gonlunce oluyordur sevgiler

iyiyim inişli çıkışlı devam ediyoruz seni sormalı nasılsın :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri