NİL GÜN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan spestnaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam arkadaşım, bende bakdım. Linkler silinmiş.

Telif Hakkı yüzünden internetteki bütün cd lerini kaldırmışlar... agl34

Nil Gün'ün Okuduğum kitapları
Çekim Yasası
NLP Zihninizi Kullanma Kılavuzu
Geçmişin Gölgeleri

CD'lerinin ise tamamına sahibim, sık sık dinliyorum.
Çok yararlı, şiddetle tavsiye ederim.

Selam Aprilrose,

Bir sorum olacak, NLP ile ilgili gerçekten iyi bir kitap arıyorum. Nil Gün'ün kitabını gördüm ama emin olamadım. Çeviri kitap da olabilir, bir tavsiyen var mı acaba?

cat56

Selam Aprilrose,

Bir sorum olacak, NLP ile ilgili gerçekten iyi bir kitap arıyorum. Nil Gün'ün kitabını gördüm ama emin olamadım. Çeviri kitap da olabilir, bir tavsiyen var mı acaba?

cat56

Selamlar Bluepebbles;

Nil Gün'ün NLP kitabını rahatlıkla tavsiye edebilirim. Ayrıca kitabı destekleyen cd. serileri de var NLP ile ilgili. Onları da alırsanız
kısa sürede NLP ile ilgili başarı kazanacağınızı düşünüyorum.

Sevgiler, selamlar.

Telif Hakkı içeren paylaşımlar yasaktır. O nedenle bu tür mesajlar silinmiştir.

Ben Nil Gün'ün Mutluluk Kitabı ve İçimizdeki Şaman Duyguların Simyası'nı okumuştum. İsteyenler alıp okuyabilirler.

Sevgiler. actionsmile

kitapığımın bi rafını Nil Gün''ün kitapları dolduruyor.motivasyon cd.lernin tamamını dinledim.çok kişiyede tavsiye ettim.Sizlere de tavsiye ederim.. en çok da ; çekim yasası ve öz saygı ve yaşam koçluğu kitaplarını hararetle öneririm.
sevgilerimle

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri