o gün bu gündür

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sultan

Guest
hani gardrobunuzda küflenen o en sevdiğiniz elbiseniz var ya;o "çok özel gün"için beklettiğiniz giymelere kıyamadığınız o alımlı tuvalet,o cakalı takım,o göz alıcı kazak....
bu gün giyin onu!
beklediğiniz "o özel gün"hiç gelmeyebilir çünkü...

değerli misafirlere sakladığınız çay takımlarınızı çıkarın dolaptan;en yakınlarınızla için çayınızı;kimseniz yoksa kendinize çıkarın,şık bir takımdan çay yudumlamanın doyumsuz keyfini...

haydi açın,nicedir kapalı duran misafir odanızın kapısını...yıpranır diye korktuğunuz koltuklara serilin gönlünüzce....

çalın,çalmak için önemli bir konuk beklediğiniz eski plakları bu gece..

açmaya vesile beklerken salondaki büfede yıllandırdığınız şarabı geçiktirmeden açın ve kana kana için...sakladığınıza değecek biri hiç gelmeyebilir;sizden değerlisi bulunmayabilir..

çimlerle buluşmak için düzgün havayı,kırda öpüşmek için doğru sevdalıyı beklemeyin.
hep ertelediğiniz pikniğin günü bu gün

"haftaya giderim" dediklerinizi ziyarete gidin acilen...haftaya orada olmayabilirler.

babanızın elini öpecekseniz,oğlunuzu lunaparka götürecekseniz,aşkınızı ilan edeceksiniz;şimdi yapın!

ve söylemek için "özel bir an beklediğiniz o sihirli sözcükleri hemen söyleyin sevdiğinize....

ne olur
söylemeye niyetlendiğinizde, çok geç olabilir.

daha kaç bahar olacak ki hayatınızda.....
yaşamı ertelemeyin!

beklediğiniz o gün; işte bu gün....

can dündar

sevgiyle mutlu kalıny789

y789can dündarın bu yazısı okuduğumda çok hoşuma gitti daha önce paylaşıldımı diye baktım bulamadım sizlerle paylaşmak istedim
gerçekten her şey için o gün bu gündür ne dersiniz
sevgiyle mutlu kalın

hani gardrobunuzda küflenen o en sevdiğiniz elbiseniz var ya;o "çok özel gün"için beklettiğiniz giymelere kıyamadığınız o alımlı tuvalet,o cakalı takım,o göz alıcı kazak....
bu gün giyin onu!
beklediğiniz "o özel gün"hiç gelmeyebilir çünkü...

değerli misafirlere sakladığınız çay takımlarınızı çıkarın dolaptan;en yakınlarınızla için çayınızı;kimseniz yoksa kendinize çıkarın,şık bir takımdan çay yudumlamanın doyumsuz keyfini...

haydi açın,nicedir kapalı duran misafir odanızın kapısını...yıpranır diye korktuğunuz koltuklara serilin gönlünüzce....

çalın,çalmak için önemli bir konuk beklediğiniz eski plakları bu gece..

açmaya vesile beklerken salondaki büfede yıllandırdığınız şarabı geçiktirmeden açın ve kana kana için...sakladığınıza değecek biri hiç gelmeyebilir;sizden değerlisi bulunmayabilir..

çimlerle buluşmak için düzgün havayı,kırda öpüşmek için doğru sevdalıyı beklemeyin.
hep ertelediğiniz pikniğin günü bu gün

"haftaya giderim" dediklerinizi ziyarete gidin acilen...haftaya orada olmayabilirler.

babanızın elini öpecekseniz,oğlunuzu lunaparka götürecekseniz,aşkınızı ilan edeceksiniz;şimdi yapın!

ve söylemek için "özel bir an beklediğiniz o sihirli sözcükleri hemen söyleyin sevdiğinize....

ne olur
söylemeye niyetlendiğinizde, çok geç olabilir.

daha kaç bahar olacak ki hayatınızda.....
yaşamı ertelemeyin!

beklediğiniz o gün; işte bu gün....

can dündar

sevgiyle mutlu kalıny789
gerçekten güzel bir paylaşım çok teşekkür ederim yazıda bahsedilen bir çok seyi ben yapıyordum.çocukları salondan çıkarmaya çalıştığım,çok severek alıp bir türlü giyemediğim kiyafetler,yarın ararım diye ertelediğim dostlar ellerinize sağlık sevgileralk78

türk milletinin karakteristik özelliği!!!
kendimizi değil hep başkalarını düşünürüz,başkalarını herşeyin en iyisine layık görürüz hep!!!

artık değişme zamanı değilmi canım iyiki varım iyiki varsın iyiki varız o gün bu gündür sevgiyle hep mutlu kalıny789

yapamadığım her şey için bu gün harekete geçiyorum.o kıyafeti giydim o semineri verdim.çocuklar kırarmı diye kullanamadığım o fincanlarda çayı yudumladım. ertelediğim gün yok artık her şey için o gün bu gündür.iyiki varım iyiki varsın iyiki varsınızy789

her şey için o gün bu gündür teşekkür ederim

yapmak istediğim her şey için o gün bu gündür hemen harekete geçiyorumO0

Sevgili arkadaşlar,benim hassas olduğum bir konuya değindiğiniz...Hayatı ertelemeyi neredeyse bir marifet sayıp kendime yaşayacak bir şey bırakmayıp çevremdekiler için herşeyin varolduğuna inanlardandım.Bunun karşılığında elime geçen kötü bir hastalık oldu.Ama şimdi sizin de yazdığınız gibi güzel her şeyin benim için de geçerli olduğunu düşünüyorum,kalıplarımı yıkıp kendimi nasıl memnun etmeliyim diye düşünüyorum.Bunu belki tam manasıyla yapamasam da yarıya yakın bir kazancım var.Bu konuyla ilgili sevdiğim bir şiiri sizin için iliştirdim sayfaya...İçinizdeki sevicinizi çoğaltın...

art56art56

İYİ DÜŞÜN
Bu yılınızı iyi geçirdiniz mi?
Sağlıklı olduğunuz için hiç sevindiniz mi?
Bu yıl hiç gün ışığı ile uyandınız mı?
Kaç kez güneşin doğuşunu izlediniz?
Bir neden yokken kaç kişiye hediye aldınız?
Kaç sabah yolda bir kediyi okşadınız?
Bu yıl yeni doğmuş bir bebek parmağınızı
sıkıca tuttu mu hiç?
Ve siz onu hiç kokladınız m...ı?
Yaz gecelerinde ne çok yıldız olduğuna
hiç şaşırdınız mı?
Kendinize bu yıl kaç oyuncak aldınız?
Kaç kez gözlerinizden yaş gelinceye kadar güldünüz?
Yaşlı bir ağaca sarıldınız mı bu yıl?
Çimlere uzandığınız oldu mu?
Çocukluğunuzdan kalan bir şarkıyı söylediniz mi hiç?
Hiç suda taş kaydırdınız mı bu yıl?
Kaç kez kuşlara yem attınız?
Bir çiçeği dalındayken kokladınız mı?
Bu yıl kaç kez gökkuşağı gördünüz?
Ya da hediye alan bir çocuğun gözlerindeki ışığı?
Kaç kez mektup aldınız bu yıl?
Eski bir dostunuzu aradınız mı hiç?
Kimseyle barıştınız mı bu yıl?
Aslında mutlu olduğunuzu kaç kez farkettiniz bu yıl?
İyi bir yılın, bunlar gibi birçok "küçük şeye"e
bağlı olduğunu hiç düşündünüz mü bu yıl?
Yayılın çimenlerin üzerine..... Acele edin....
Er veya geç... Çimenler yayılacak üzerinize...

herbiri cok guzel tesekkurler.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri