Okumanizi tavsiye ederim...

azraist_24

Moderator
10
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Çocuk: - Dede bu iki köpeği niye hep kulübenin önünde tutuyorsun? Hem de niye biri siyah diğeri beyaz?

Yaşlı reis, bilgece gülümsedi ve torununun sırtını sıvazladı ve:

Dede: - Onlar benim için iki simgedir.

Çocuk : - Neyin simgesi?

Dede: - İyilik ile kötülüğün simgesi. Aynen gördüğün şu iki köpek gibi, iyilik ve kötülük durmadan içimizde mücadele eder.Onları seyrettikçe ben hep bunları düşünürüm.

Çocuk, sözün burasında, mücadele varsa, kazananı da olmalı diye düşündü ve her çocuğa has bitmeyen sorulara bir yenisini ekledi:

Çocuk: - Peki hangisi kazanır bu mücadeleyi?

Bilge reis, derin bir gülümsemeyle baktı torununa :

Dede: - Hangisi mi evlat? Ben hangisini beslersem

****Kesinlikle arkadaslar, icimizdeki kini, kotulugu, dusmanligi beslersek onu buyutur ve zararli vcikan yine biz oluruz... Herkese iyilik, sabir, sevgi dolu zaman dilerim...

Cook güzel bir paylasim azraistim...

bugün icimdeki iyilikleri tekrar beslemeyi ve paylasmayi seciyorumO0

bu konuda paylasiminla bana yol gösterdigin icin kocamann tesekkürler

Elma desem çık armut desem çıkma ;
Elma çoğunlukta olsun fekat s45apk

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri