öncelik sırası? ego/sucluluk?

tugba413

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba ben yeni üyeyim. nereye ne yazacagımı bilmediğim için burdan sormak istiyorum. sucluluk ve ego için bir öncelik sırası var mı? ben egoyla başladım sonra suçluluğu dinleyeceğim ama?

Benim bildigim kadariyla bir sira yok. Pespese dinliyorsun. Yani ben oyle yapiyorum. Yanlis da yapiyorsam burada senin sayende ogrenmis olacagim. :)

Rehberdede söylendiği gibi önce ego ve suçluluğu 80 saat dinledikten sonra suçluluğu çıkartıp topluluk karşısında konuşma veya kendine güven ekleyebilirsin.Günde 7-8 saat dinleme ile düzenli dinlemen gerekiyor.Ben öyle yapıyorum şahsen.İyi dinlemeler:D

Justpro arkadaşımızın ifade ettiği gibi dinleyebilirsiniz . Mümkünse gece dinlemeleri(uykudayken) daha faydalıdır
Sevgiler

Ben ikisini birlikte dinliyorum biri bitince diğeri çalıyor böyle ard arda devam ediyor 2.günüm bilgisayarda vakit geçirdikçe dinliyorum zaten günde 5 saat bilgisayarda geçiriyorum :).

Ben bilgisayarda, kulaklık takarak uyurken hem de metroda kulaklıkla falan dinliyorum.Çok faydalı oluyor.Günde yaklaşık 10 saat uyumakla beraber :)

ego ve suçluluk dışında enlazım olan 3 4 tane daha ekle öle dinle bence zaman kazanmış olcaksın

uyurken dinlemek doğrumu

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri