- Reaksiyon puanı
- 1
Merhaba arkadaşlar nasılsınız.Ben bu siteyle daha 3 gün önce tanıştım.Ama bu forumdaki arkadaşlarla sanki çok eski dostlar gibi ısındım.Buradaki insanalar gerçekten çok cana yakın.Neyse ben bu forumla tesadüfen tanıştım.Öyle başkaları gibi internetten birşey ararkende bulmadım.Mehmet diye ta lise yıllarından bir arkadaşım var.Yıllık izne ayrılmış.illa görüşelim falan diyordu.Bende işyerine çağırdım.Oda sağolsun beni kırmadı geldi.Biraz iş yerinde odamda oturduk.Sonra biraz havayı ve ciğerleri kirletelim dedik.sigara molası için dışarı çıktık arabasında sigara içiyorduk o sırada arabanın müzik çalarında bu telkinler çalıyordu.Ne olduğunu sordum oda anlattı.sigara molasından sonra odaya çıkıp forumunuza girdim ve üye oldum.^gündür telkinleri dinliyorum.Hatta işyerindeki arkadaşları rahatsız etmemek için dün bir mp3 çalar aldım.Bu telkinler beni acayip etkiledi.Çok garip rüyalar görmeye başladım.Çok enerjik oldum.Kendime güven arttı.Suçluluk duygusu nerdeyse kalmadı.Geceleri çok az uykuyla kendimi daha zinde hissetmeye başladım.Erteleme huyum vardı.Şimdi oda baya bir azaldı.Bu kadar şeyin kısa zamanda olmaso beni korkuttu.Çünkü Bende manik depresif psikoz yani bipolar bozukluk var.Acaba ben manik atakmı geçireyim yine.Bu ataklardan birisimi bu yoksa.Bu belirtler manik atağın ayak seslerimi ama olsada ben maniklik halini seviyorum.Çünkü kendime güven geliyor.Çok enerjik oluyorum.Korkularım kalmıyor.Beyin hızlı çalışıyor.Sorunları çok hızlı çözüyorum.Fikirler adeta akın akın geliyor.O anlarda halledemiyeceğim hiçirşey yok.tek sıkıntı az uyku ile çok zindelik ,kendine aşırı güven , çok konuşmak ve çok para harcamak ama yinede ben bu halimi çok seviyorum.