ORMUS NEDİR?

maximumfelix

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ormus hakkında bilgisi olan var mı?
Sitede aradım sanırım yazılmamıs ya da ormus hecelerinin fectigi tüm mesajlar çıktı
eğer daha önce bu konu açılmışsa lütfen silelim bu başlığı
tesekkürler

Ynt: ORMUS NEDİR?

Merhaba maximumfelix.

Forumda "ORMUS" adında bir konu ya da yazı bulunmuyor.

Nette ise şu şekilde tanımlanıyor.

ormus, merovenj soyunu tüm avrupa'da tahta oturtmak amacıyla kurulmuş olan gizli sion tarikatı'nın, templar şövalyeleri'nden kopunca (1188'de) aldığı esrarengiz addır.

Ayrıca Bir de link verebilirim.

ORMUS

Sağlıcakla... actionsmile

bymehmet ' Alıntı:

Merhaba maximumfelix.

Forumda "ORMUS" adında bir konu ya da yazı bulunmuyor.

Nette ise şu şekilde tanımlanıyor.

ormus, merovenj soyunu tüm avrupa'da tahta oturtmak amacıyla kurulmuş olan gizli sion tarikatı'nın, templar şövalyeleri'nden kopunca (1188'de) aldığı esrarengiz addır.

Ayrıca Bir de link verebilirim.

ORMUS

Sağlıcakla... actionsmile

çok teşekkürler

dostum bu konulara ilgin var ise aytunç altındal ın kitaplarını takip etmeni öneririm. zira bu mevzuların piri olmuş artık zatı kerem

merhaba arkadaslar cok tesekkurler
ama benım sordugum sey bu degıl, bır element ya da elementler karısımı
subtil enerjı uygulamalarında kullanılan bır madde olması gerekıyor
kanser tedavısınde de kullanılıyor galıba, oyle bırseyler duymustum
daha dogrusu reıkı grubumdan gelen eskı bır maılde okumustum

[size=16pt]Evet, anladım. Verdiğin linklere baktım ama türkçe sitelerde ben de bulamadım.

evet türkce de yok, ama bana gelen mailde bir tek cümle vardı
simyacıların yaptıgı bır formulle uretılıyor demısler... altın içeriyor ve baska madenler elementler
hem saglık ıcın hem de metafızık alanda bır etkısı varmıs ama ne? ögrenmeliyiz.. dusun

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri