- Reaksiyon puanı
- 0
Buradan yaptığım etkinlikleri ve gözlemleyebildiğim değişimleri paylaşmak istiyorum. Eğer disiplinli olabilirsem 6 ay bunları uygulamak istiyorum.
Özgürce gülümseyebilmek, kendimden emin olmak, erteleme davranışından kurtulabilmek (Kısacası içimde varolduğuna inandığım potansiyeli ortaya çıkarmak) amacındayım.
Bu konuda benden daha deneyimli ve bilgili forum kullanıcılarının destek vermeleri ve yol göstermeleri çok faydalı olur.
Ego ve sucluluk mp3 leriyle işe başladım;
31kasım 6,5 saat
1 aralık 8 saat
2 8 saat
3 7 saat
4 7 saat
5 7.5 saat
6 8 saat
7 10 saat
8 7 saat
9 4 saat (mp3 playerın şarjı bitmiş
)
10 aralık 8.5 saat
11.günümdü bugün 81.5 saat olmuş, 80 saat dinlemek yeterli oluyormuş ilk etapta ama ben sağlamasını yapmak için 100 saat dinlesem iyi olacak. sadece uyurken dinliyorum.
Ek olarak özlem şahinin hazırladığı affetme meditasyonuna başlıyorum bugünden itibaren..
Hadi hayırısı.. blissy
Özgürce gülümseyebilmek, kendimden emin olmak, erteleme davranışından kurtulabilmek (Kısacası içimde varolduğuna inandığım potansiyeli ortaya çıkarmak) amacındayım.
Bu konuda benden daha deneyimli ve bilgili forum kullanıcılarının destek vermeleri ve yol göstermeleri çok faydalı olur.
Ego ve sucluluk mp3 leriyle işe başladım;
31kasım 6,5 saat
1 aralık 8 saat
2 8 saat
3 7 saat
4 7 saat
5 7.5 saat
6 8 saat
7 10 saat
8 7 saat
9 4 saat (mp3 playerın şarjı bitmiş
10 aralık 8.5 saat
11.günümdü bugün 81.5 saat olmuş, 80 saat dinlemek yeterli oluyormuş ilk etapta ama ben sağlamasını yapmak için 100 saat dinlesem iyi olacak. sadece uyurken dinliyorum.
Ek olarak özlem şahinin hazırladığı affetme meditasyonuna başlıyorum bugünden itibaren..
Hadi hayırısı.. blissy