:):P

Xarmaşık

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Adamın biri bir birgün tanıdıgının birini ziyarete gitmiş. akşam olmuş artık yatacaklarmış adama sormuşlar nerede yatmak istersin diye vede iki seçenek senmuşlar ya bebegin yanında yada mutfakta yat demişler adam düsünmüş bebegin yanında yatsam gece aglar zırlar beni rahatsız eder en iyisi mutfakda yatmakder ve mutfakta yatmaya karar verir. mutfakta yatarken bir tıkırtıya uynır bir bakar karşısında cok güzel bir kız. adam kıza sorar.
-sen kimsin? kız cevap verir:
-ben bebek sen kimsin?
-ben de eşek. sevincli

xarmaşık
çok begendim ve güldüm
senide güldürenlerin çok olsun

khkh56khkh56khkh56 Güzeldi. paylaşım için teşekkürler.

süper ,süper ,süper ay çok güldüm...teşekkürler...

ehüehü süperrrr:D

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri