Pamukk'umuzun Doğum Günü

Belgin ∞

, Redflowers
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
45
Canım Pamukk'um;

Hayatının her evresinde içinde taşıdığın o sevgi hep yüzünü güldürsün.

ping29.gif
Ömrün sağlık,huzur,mutluluk ve bolluk,bereket içinde olsun.

Nice yaşlara canım.
bday0282ne9uj.gif

Sevgiler
36496168cakeconfettimdckd5.gif

mutlu yıllar pamuukk, mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaa

mutlu yıllar...:)

Doğumgünün kutlu olsun pamukk'cuğum,

Hayatının geri kalanında sağlık, mutluluk, bolluk, bereket ve başarılar seninle olsun...

Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum...

Doğumgünün kutlu olsun...

card19bo4.gif

pamukcum doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara.

Sevgili Pamuk, rabbim gonlune gore hayirli,mutlu, ve huzurlu nice mutlu yillar yasatsin , dogumgunun kutlu olsun

sevgiler

canım pamukcum....nice yıllara...blissy

dilerim kalbindeki tüm güzellikler yaşamına yansır...

sevdiklerinle sağlıklı mutlu huzurlu bolluk ve bereketli yıllar geçirmeni dilerim....

sevgiler...956k

birthday84uc2.gif
honynewyearfireworksgr001hlsu7.gif

sevgili pamuk doğum gününü kutluyorum

yeni yaşının sana hakettiğin tüm güzellikleri getirmesini diliyorum

dol11pu9.gif

Arkadaşlarrr ,canlarıım

Bu yaşa kadar hiçbir doğumgünümde bu kadar çok arkadaşım kutlamamıştı ve aslında hiç kutlanmamıştım unutulmuştum

Hepinizi çok seviyorum ,Belgin'cim sürprizin için çok teşekkür ediyorum çok duygulandım kiss3

Hepimizin birbirimizde emeği var,Redflowers,MuminOkan,Cem,Yeni Bir Hayat,Yakamoz,İmported Phoneix,Su Duru,Shamancığım,Atakan Bey,Suzzym,yeni tanıştığım güzel ruhlu arkadaşlar awayyciğim ve alestason,aysegul-tırtıl:),pisimbat:),çiçek1973,ceren,serpil22 ablacığım,ecem,melodiss,Sanemceciğim,burada yeniden doğmama katıkıda bulunan bütün arkadaşlarım sizleri çok seviyorum ve bana emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum güneşli çiçeklerimi kabul edin

sunny_side_up_by_code_poet_at_flick.jpg

smil56canımmm iyiki dogdun.güzel,mutlu,saglıklı,bereketli bir yıl geçirmeni diliyorum.henüz afilli resimler ekleyemiyorum ama becerebilsem en satafatlılarını koyardım burayasmil56

sevgili pamukcugum
dogum günün kutlu olsun
bütün dileklerin gerceklsssin
sevgiler

Zaman zaman forumda çok yazmadığım dönemler olsa da kim ne yapmış nasıl olmuş mutlu mu iyi mi diye takip ediyorum.
Pamukk'da buraya gelişinden itibaren hem kendini değiştirdi hem de diğer insanların değişimlerine katkı sağlayacak özenli paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Bundan sonra da mutluluğunun artarak devam etmesini diliyorum....actionsmile

canım aysegulcuğum benimmm çok teşekkür ederim ,Allah'tan hepimize diliyorum mutluluk,sağlık ve bereketi birlikte paylaşalım ,senin sevgini ve güzel dileklerini dile getirmen yeter kiss3 (bu arada içimde kaldı günlerdir söyleyemiyodum tırtıl senin soyadın mı eğer öyleyse ben çok seviyorum ve sevimli buluyorum : 0 ))))

mustinet'cim çok teşekkür ederim arkadaşım ,hep birlikte çok güzel günlere ve mutluluklara çoook sevgilerimle :)

Atakan Bey, çok teşekkür ederim kutlamanız için ,bu sitenin,sizin bendeki emeğiniz herşeye temel oldu , içimdeki sevgi anlam kazanmış oldu ve yol buldu,kendime buradan kazandığım arkadaşlar,çalışmalar ve sizin emeklerinizle,paha biçilemez nasıl teşekkür etsem bilemiyorum ,size kalpten sevgilerimi gönderiyorum kiss3

Ben artık yılları saymayı bıraktım 44a şimdi bu yaş fiziksel olarak durma yaşıdır,ruhsal büyümeye devam inşallah aa34

sevgili pamukcum doğum günün kutlu olsun.mutlu,sağlıklı,huzurlu,ve sevdiğin insanlarla olacağın uzun bir ömür diliyorum.nice güzel yıllara....

sevgili pamukcum doğum günün kutlu olsun.mutlu,sağlıklı,huzurlu,ve sevdiğin insanlarla olacağın uzun bir ömür diliyorum.nice güzel yıllara....

canım benim çok teşekkür ederim dileklerin herşeyi kapsamış oh ne güzel :)))hepimiz için aynı dilekleri ben de istiyorum çok sevgilerimle kiss3

y789 pamukcum ah canım soyadım degil y789 tırtılın kelebege dönüsümüne cagrısım yapsın diye buldugum bişey cok istedigim bir sey var o oldugunda aysegul_kelebek olcam.kozamda sizinle olmaktan cok mutluyum 956k

aa34 aysegulcuğumm kusuruma bakma saflığıma ver :)))

canım sen tırtıl olarak da güzelsin ama kelebek olunca çok daha güzel olacaksın 956k

ben de sizlerle olmaktan cok mutluyum cok şekersiniz girlhahakiss3

evet pamukkkkkkk doğum gunun kutlu olsun..:D

sitemizin pamuğu, doğum günün kutlu olsun, aç kucağını kuş konsun, tüm evren sevgiyle dolsun....

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri