Pisimbat kefeni yırttı şenlikleri

pisimbat

Paşa Site Kedisi
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
[bmiyawwwww diyerek sözlerime başlıyorum arkadaşlarım bilenler bilir bir süredir kanser denen bir guzüli hastalıkla savaşmaktaydım almış olduğum ağır darbelere rağmen ben bu savaştan GALİP çıktım ve gerçekten çok mutluyum
pisimbat kefeni yırttı şenliklerini başlatıyorum yaalım çizelim resim video ekleyelim hayatım değişti pisimbat geri döndü sevincli][/b]

Ynt: Pisimbat kefeni yırttı şenlikleri

Bundan haberim yoktu benim ama...Kurtulmuş olmana çok sevindim... 956k

Ne güzel... alk78 alk78

En güzel, En mutlu günler senin olsun... t678

Feuerwerk_011.gif

Feuer_067.gif

havai.gif

www.yeniresim.com_-_Kedi_Resimleri_-_ok_Sevimli.jpg

catoriental.gif

000AdiosGatito.gif

işteee gecenin hatta bu ayın hatta bu yılın en güzel haberi k8908 k8908

zaten beklediğimiz bir sonuçtu pisimbatım kendi adıma söyleyeyim şaşırmadım ama senden duymak daha bir güzel oldu
hug.gif
grup.gif
nana.gif
uy897

artık daha bir rahat daha bir huzurlu uyuyabilirim thumbsanim

çok sevindim gerçekten ttli3 uyku başıma vurdu ifade edemiyorum duygularımı y789

kiss3 kiss3

çok sevindim.. blissy .gerçekten çok güzel bir haber.benım anaenemede bu hastalıkla yaşıyor fakat o yaşlı olduğu için hastalıkla yaşamayı öğrendi..dr.umuz bize bu hastalığın mutlulukla inançla tedavi edilebilceğini söylemişti. ne mutlu ki sen başarmıssın.. k8908..inancın mutluluğun hep daim olsun..ben bu sitede yeniyim fakat yazılarınızı sürekli okuduğum için sitede aktif olarak yazıyazanlara yakınlık hissediyorum çünkü en çok onlarla paylaşımdayım. .inanın yanınızda olsam ilk hissetiğim şeyi daha tanışmamıs olmamıza rağmen yapardım.belki yüzsüzce ama deli gibi sarılırdım sanırım.inanın o kadar sevindim
1001resimkedininozlemgite5.jpg

psimbat geçmiş olsun. iyileşmene çok sevindim. bundan sonraki yıllarında hep sağlıklı kalman dileklerimle bende kutluyorum.

Senin adına ço sevindim .Burcunun yazısıda beni çok duygulandırdı.Hiç birbirlerini tanımayan insanların içtenliği çok hoştu.Dilerim birdaha hiç yaşamsın , sanki o günler hiç olmamış gibi sürdürürsün hayatını Allahtan sana sağlık ve güzel günler dilerim. alk78 alk78 alk78 alk78 kiss3

çok güzel bir haber bu

aa93401afd454bfab6877e11f2ee5e1104.jpg

mutlulukklm3.jpg

29998775tl0.jpg

kedi-resimleri_5.jpg

6aq1v86_467.jpg

kedi10.jpg

kedi_bebek.jpg

Sevimli%20Kedi.jpg

Glck_Atan_Pisi_kedi_Resimleri.jpg

71177161em5.jpg

pisimbat geçmiş olsun canım allah sana iyilikler versin hayatının her döneminde.herşey gönlünce olsun.

Kedilerin kedisi site kedisi

Davullar çalsın halaylar kurulsun
Bir uçtan bir uca
Süslenmedik kalmasın ne bir sokak
Ne bir cadde

clapping

cat.jpg

bymehmet ' Alıntı:
<center>
hidetaggdb7.png
</center>
Bundan haberim yoktu benim ama...Kurtulmuş olmana çok sevindim... 956k

Ne güzel... alk78 alk78

En güzel, En mutlu günler senin olsun... t678

Feuerwerk_011.gif

Feuer_067.gif

havai.gif

www.yeniresim.com_-_Kedi_Resimleri_-_ok_Sevimli.jpg

catoriental.gif

000AdiosGatito.gif

sanemce ' Alıntı:
işteee gecenin hatta bu ayın hatta bu yılın en güzel haberi k8908 k8908

zaten beklediğimiz bir sonuçtu pisimbatım kendi adıma söyleyeyim şaşırmadım ama senden duymak daha bir güzel oldu
hug.gif
grup.gif
nana.gif
uy897

artık daha bir rahat daha bir huzurlu uyuyabilirim thumbsanim

çok sevindim gerçekten ttli3 uyku başıma vurdu ifade edemiyorum duygularımı y789

kiss3 kiss3

burcu-tkn ' Alıntı:
çok sevindim.. blissy .gerçekten çok güzel bir haber.benım anaenemede bu hastalıkla yaşıyor fakat o yaşlı olduğu için hastalıkla yaşamayı öğrendi..dr.umuz bize bu hastalığın mutlulukla inançla tedavi edilebilceğini söylemişti. ne mutlu ki sen başarmıssın.. k8908..inancın mutluluğun hep daim olsun..ben bu sitede yeniyim fakat yazılarınızı sürekli okuduğum için sitede aktif olarak yazıyazanlara yakınlık hissediyorum çünkü en çok onlarla paylaşımdayım. .inanın yanınızda olsam ilk hissetiğim şeyi daha tanışmamıs olmamıza rağmen yapardım.belki yüzsüzce ama deli gibi sarılırdım sanırım.inanın o kadar sevindim
1001resimkedininozlemgite5.jpg

gunes ' Alıntı:
psimbat geçmiş olsun. iyileşmene çok sevindim. bundan sonraki yıllarında hep sağlıklı kalman dileklerimle bende kutluyorum.

Mustang ' Alıntı:
Senin adına ço sevindim .Burcunun yazısıda beni çok duygulandırdı.Hiç birbirlerini tanımayan insanların içtenliği çok hoştu.Dilerim birdaha hiç yaşamsın , sanki o günler hiç olmamış gibi sürdürürsün hayatını Allahtan sana sağlık ve güzel günler dilerim. alk78 alk78 alk78 alk78 kiss3

Mumin.Okan ' Alıntı:
<center>
hidetaggdb7.png
</center>çok güzel bir haber bu

aa93401afd454bfab6877e11f2ee5e1104.jpg

mutlulukklm3.jpg

29998775tl0.jpg

kedi-resimleri_5.jpg

6aq1v86_467.jpg

kedi10.jpg

kedi_bebek.jpg

Sevimli%20Kedi.jpg

44 öncelikle içten yaklaşımlarınız için sağolun dr haberi ilk aldığımda yani kanserli hücreler normal sınırlardaymış üstümde dünya oturuyormuş haberim yokmuş nasıl hafifledm anlatamam sizlere
kafamı toparlyayaım anlatırım hepsini şaşkın

az

şenlikmi...bayılırım... sevincli

pisim canım...geçmişler olsun gülüm...çok sevindim... b456 rabbim nerde varsa kurtarsın...ve bir daha göstermesin...

sevgiler öptüm... kiss3

(haa bu arada biz bir pisicik arıyoruz.. catsle kızıma sorumluluk verme zamanı geldi..)

suzzy ' Alıntı:
<center>
hidetaggdb7.png
</center>
şenlikmi...bayılırım... sevincli

pisim canım...geçmişler olsun gülüm...çok sevindim... b456 rabbim nerde varsa kurtarsın...ve bir daha göstermesin...

sevgiler öptüm... kiss3

(haa bu arada biz bir pisicik arıyoruz.. catsle kızıma sorumluluk verme zamanı geldi..)

mersi canımsın kardeşim suzzyyyy wave

kızına pisicik arıyorsan eğer şimdi yeni yawrular doğdu 1 aylık 15 günlük dolu etraf m waveahallede bakın kıyılara köşelere al getir eve girlhaha ayy ne şanşlı kedi olur o ewt ewt şanşlı koyun adını

Bu ne güzel haber böyle cat3500 cat3500 cat3500 daha yeni gördüm ve çooooooooooook sevindimmmmmm. k8908 k8908 uy897 uy897 wave wave wave wave geçmiş olsunn.Çok sevindim sevincimi ifade edmiyorum inan ama umarım sen hissedersin.. kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

dancingcat1135946879wp7.gif

süpersin sitemizin asi kedisi. seni kutluyorum
blissy

kedi1qh1.jpg

yaşasın 956k 956k
geldi ve geçti çok şükür 96
inancın...pozitif duruşun..gücün.. çok kişiye örnek olmuştur eminim sevgili pisicim clapping
sonsuza kadar sağlık..sevgi...neşe...huzur dolsun yaşamına..
hep böyle müjdeli.. güzel haberlerin olsun inşallah ...
kucak dolusu sevgilerimle kiss3 kiss3

171687iu6krczy4njp1vb2.gif

Hepimizin beklediği bir haberdi bu... super
Kararlılığın azmin için tebrik ediyorum.Bundan sonra eskisinden bile daha güzel bir hayat bekliyor seni...
Bende partimize bir video ile katılayım.

HTML:
<body>
<object width=425 height=350><param name="movie" value="http://vid.haberturk.com/VideoPlayer.swf?idsi=ihakosubandikedi546464&autoplay=0"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://vid.haberturk.com/VideoPlayer.swf?idsi=ihakosubandikedi546464&autoplay=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode=transparent width=425 height=350></embed></object></body>

ne güzl bi haber bu thumbsanim thumbsanim s456 f678h partysmiley smileydance

tebrikler tebrikler tebrikler......

pelin85_kedi.gif

wave wave

gif2.gif

k8908 k8908

2004kedi.jpg

alk78 Pisimbat canı gönülden kutluyorum.Çok sevindirdin bizi. kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri