Polis Kayıtlarına Geçen İlginç Olaylar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan comte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

comte

Moderator
16
HD RANK
Reaksiyon puanı
43
<center>
hidetaggdb7.png
</center> bunlar da, polis kayıtlarındaki ilginç olaylar. güzel yurdumun güzel insanları..

1.jpg

okuyacağınız olaylar, asparagas ya da düzmece değildir. hepsii polis kayıtlarına geçmiş, bir çoğu yazılı, görsel basında yayımlanmıştır... şimdi sıkı durun;

2.jpg

siz hiç, yuttuğu sineği öldürmek için ağzına sehlltox sıkarak zehirlenen birini duymuş muydunuz?

3.jpg

lunaparkta gece bekçisi iki kafadar,uçan sandalyelere biner. sandalyeler dönerek açıldığı için, bir türlü mekanizmaya ulaşıp sandalyeleri durduramazlar. ve sabaha kadar dönerler... sonuç mu? bekçilerden biri hayatını kaybeder, diğeri de tüm tedavilere rağmen eski sağlığına kavuşamaz...

4.jpg

siz hiç demir çelik haddehanesinde çalışan bir işçinin, sigarasını yakmak için 600 tonluk preslerin arasından emekleyerek geçtiğini ve 2.450 santigrad derecedeki fırına ulaşmaya çalışırken son sigarasını yaktığını duydunuz mu?

5.jpg

giresun'da bir vatandaş, diş ağrısına dayanamayıp çenesine bir kurşun sıkarak beynini dağıtmıştı...

6.jpg

gece seyreden bir otobüsün muavini, yakıt deposunun tam dolu olup olmadığını kontrol etmek için yakıt deposuna yaklaşır. karanlık olduğundan depoyu göremez ve çakmağını çakar... sonuç mu? muavin hastaneye kaldırılır...

7.jpg

hiç bir ülkede bankamatikten para çekerken elektrik çaprması sonucu ölen bir vatandaş olmamıştır. türkiye hariç...

8.jpg

sapanca tem otoyolunda giderken, radoyda duyduğu göbek havasına dayanamayarak arabasını sağa çekerek göbek atmaya başlayan bir kişi araba çarpması sonucu hayatını kaybetmiştir...

9.jpg

konya'da yaşayan ve aynı iş yerinde vardiyalı olarak çalışan baba-oğul işe motosikletle gidip gelirler. bir gün yolda karşılaşan baba-oğul birbirlerine el sallarken kaza geçirmişlerdir...

10.jpg

gemi kazanını kontrol etmek isteyen bir gemi mühendisi kazanın içine girer. diğeri de gelip kazanın kapağını kapatır ve ateşler...

11.jpg

bir taraftar takımı üzerine iddiaya girmiştir. eğer takımı yenilirse, organını kesecektir. evet tahmin ettiğiniz gibi takım yenilir. taraftar, sonuç olarak organını keser ve kan kaybından hayata veda eder...

Ynt: Polis Kayıtlarına Geçen İlginç Olaylar...

içimden 789569 bağırmak geldi.... ay gülmekden ziyade beni sinir krizlerine soktu .eee kayıtlara geçmiş de ne die geçmiş? kaza dersen deil intihar dersen deil cinayet dersen hiç deil ne peki bunlar? dusun

hakkatten tuhaf ötesi...ilginçlikten öte mantık dışı gibi geldi bana... dusun

trajikomik olaylar
gerçekte yaşanmış olması ise içler acısı...

teoman_ ' Alıntı:
trajikomik olaylar
gerçekte yaşanmış olması ise içler acısı...
suzzy ' Alıntı:
hakkatten tuhaf ötesi...ilginçlikten öte mantık dışı gibi geldi bana... dusun
25emel ' Alıntı:
içimden 789569 bağırmak geldi.... ay gülmekden ziyade beni sinir krizlerine soktu .eee kayıtlara geçmiş de ne die geçmiş? kaza dersen deil intihar dersen deil cinayet dersen hiç deil ne peki bunlar? dusun

Arkadaşlar, bu bir haber sitesinde yayınlandı. Bana da çok ilginç geldi. Ama Gerçek bunlar. Malesef İnsanların akılalmaz hataları...Neler oluyor şu dünyada yahu.. 4897 4897

normal bence . dünyada daha neler oluyor.

en sonuncusu biraz saçma olmuş ve ayrıca ilkini duymuştum...
garip ve komik olmuş bazıları...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri