Portekizce

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tbox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tbox

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Ben Refikcan. Yeni üye oldum. ve
Madem dil bölümü var benimde bir katkım olsun. Ben Brezilyada 9 ay kaldım. Portekizce hakkında sorusu olan olursa zevkle yardımcı olurum. Konuşma dilini iyi biliyorum , Sadece grammarım kötü. ve ispanyolcaya benzediği gibi italyanca ve fransızcada ortak kelime haznesi geniş bir dil. En çok konuşulduğu ülkeler : Brezilya, Portekiz , Angola ,Mozambik ve birkaç Afrika ülkesinde konuşulur. Evet bilmek istediğiniz herhangi bir sorunuz (elimden geldiği kadar artık s456 )

Ynt: Portekizce

yha mütiş bi dil ya çok çğrenmek isterdim ama internetten biraz araştırdım zor:)

aslında ingilizce bilen bir insan için o kadar da zor olmaması gereker , en azından kendi adıma , zaten Türkçe - Portekizce piyasada sözlükte yok öğrenirken ingilizce portekizce gittm , ama gerçekten fazlandan bir dil daha bilmek çok güzel bir duygu , ve portekizce şarkılara çok güzel uyan bir dil diye düşünüyom. keşke daha çok kişi bilse diyorm
ama gerçekte az olan değerlidir super

merhaba REFQ,

abim portekizce ogrenmek içi ortekize gitti, ama elinde kaynak yok acaba kaynak bulmada ona yardimci olailir misin?

simdiden tesk
iyi aksamlar

bayadır siteye girmemiştim , izmirli arkadaşım , benimde yakındığım bu aslında pek kaynak yok , ama önerebilceğim Rosetta Stonenun portekizce eki var o iyi çalışarak , gerisini hep ingilizce - portekizce öğrenecek , ingilizce tahminimce iiyi biliyorudur , eğer öğleyse gerisi gelişir, konuşa konuşa ama benden bi tavsiye , her gün otursun bi kaç kelime fazla yazsın , kelimelerin yazılışlarını cümle yapılarını öğrenmek için munkün oldukca yazarak çalışsın ve ileri aşamada kitap alıp okusun , ben böyle geliştirdim. diyebileceğim bunlar , kolay gelsin
merak ettim ne için gitti ki abin , yani pek kullanım alanı yok Portekizce'nin özellikle portekizce seçmesinin sebebini merak ettim :D neyse iyi şanslar

RefQ ' Alıntı:
bayadır siteye girmemiştim , izmirli arkadaşım , benimde yakındığım bu aslında pek kaynak yok , ama önerebilceğim Rosetta Stonenun portekizce eki var o iyi çalışarak , gerisini hep ingilizce - portekizce öğrenecek , ingilizce tahminimce iiyi biliyorudur , eğer öğleyse gerisi gelişir, konuşa konuşa ama benden bi tavsiye , her gün otursun bi kaç kelime fazla yazsın , kelimelerin yazılışlarını cümle yapılarını öğrenmek için munkün oldukca yazarak çalışsın ve ileri aşamada kitap alıp okusun , ben böyle geliştirdim. diyebileceğim bunlar , kolay gelsin
merak ettim ne için gitti ki abin , yani pek kullanım alanı yok Portekizce'nin özellikle portekizce seçmesinin sebebini merak ettim :D neyse iyi şanslar
İngilizce bilenler avantajlımı yani başkanım pc05

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri