Rainforest Cafe’de safari macerası

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cicek1973
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C

cicek1973

Guest
Rainforest Cafe’de safari macerası

Alışveriş ve yaşam merkezi İstinye Park’ta yağmur ormanları konseptiyle yaratılmış olan Rainforest Cafe, tüm öğrencileri (öğretmenleriyle birlikte) egzotik ve eğlenceli bir safari macerasına çağırıyor.

Şehrin merkezinde doğayı yaşatan Rainforest Cafe; birdenbire çakan şimşekleri, meraklı gorilleri, heybetli filleri, okyanuslardan gelen ve dev akvaryum içinde yüzen, insanın gözlerini kamaştıran renklerdeki balıklarıyla yağmur ormanları konseptini yaşatıyor.

Rainforest Cafe’nin muhteşem dekorundaki tura katılan minik ziyaretçiler, bir saat boyunca, yağmur ormanlarında yaşayan canlılar, yağmur ormanlarını ve doğal hayatı korumak için yapılması gerekenler gibi doğa ve canlılara dair pek çok bilgiyi eğlenceli bir turla öğrenme imkanına sahip oluyorlar.

Turun sonunda başarı sertifikasıyla ödüllendirilen öğrenciler, sonrasında Rainforest Cafe mutfağının lezzetlerini tadabiliyorlar.

0212 345 62 62
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst