RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

YAZGÜLÜ_81

New member
7
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ,
mübarek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum, hayırlı nice güzel bayramlar, her günümüzün bayram tadında olması dileğiyle sevgiler kiss3

Ynt: RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Eliffff Seninde bayramın kutlu olsun can arkadaşım. Değişimin herkesi imrendiriyor y789

bende tum islam ailesinin mubarek ramazan bayramini kutlarim...hayirlara vesile olsun,herkese guzellikler getirsin...

ayrica askerlerimizin...huzur evinde olan tum yaslilarimizin....cocuk esirgeme kurumundaki tum cocuklarin ...gazilerimizin...sehit ailelerinin...hapishanede olanlarin veee gurbette ben gibi ailesinden uzak olanlarin bayramlarini ayrica kutluyorum...herkese hayirli bayramlar..

İnşaallah hayırlara vesile olur...... On dk. sonra evden çıkıyorum. Kızımı almaya 956k Bayram süresince onunla birlikte Tekirdağ da olacağız. Tekrardan herkese iyi bayramlar görüşmek umudu ile...

Bayramınız Kutlu Olsun.... Her gününüz bayram gibi geçsin.....

asisler ' Alıntı:
İnşaallah hayırlara vesile olur...... On dk. sonra evden çıkıyorum. Kızımı almaya 956k Bayram süresince onunla birlikte Tekirdağ da olacağız. Tekrardan herkese iyi bayramlar görüşmek umudu ile...

oooo tam bayrama yakışır oldu ayrı gayrı olanlar birleşiyor ttli3 mutluluklar 44

Asislerin bayramı kızıyla birlikte geçiriyor olmasına çok sevindim onunla olduğun her anın tadını çıkarmalısın sevgili asisler eminim ki sen de öyle yapıcaksın nice sevgi dolu mutlu bayramlar hismiley

herkese iyi bayramlar

sevgiler..

Herkesin bayramı kutlu olsun .İyi bayramlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri