Redflowers "iyiki doğdun"partisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan duru79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

duru79

New member
6
HD RANK
Reaksiyon puanı
5
a055.gif

45694079ec6.gif
a055.gif

Belgin'cim canım benim hayatında ki her gün bugünkü kadar kadar güzel ve pırıl pırıl olsun.Hayatın boyunca herzaman gülmeni dilerim.DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.Herşey gönlünce neşe ,mutluluk içinde gerçekleşsin.
honynewyearfireworksgr001hlsu7.gif

1095726165dogumgunu02sj0.jpg

Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle…Birlikte daha nice yaşlara Belgin'cim...
a050.gif

Bunlarda hediyelerin
... y789
sospecleftpic.gif

Canim dogum gunun kutlu olsun..sevdiklerinle nice mutlu huzurlu saglikli yillar dilerim

cilgin897 cilgin897 cilgin897

Ben doğdum, ben doğdum, ben doğdum y789 Sabahtan beri odanın içinde bunu şarkı haline getirmiş olarak hoplaya zıplaya söylüyorum, şımarma günüm bugün. Canım gülüm bitanem, Duru'cum partilerimin yegane dostu :) (tatlım beni bir ara hele, program var haberin var mı) çok teşekkür ederim canımcım. Seni seviyorum.

Yas_min cim, Su_Duru cum çok teşekkürler. İnşallah daha mutlu nice güzel yıllar hep bir arada kalalım. kiss3

Bugün 25 yılımın en güzel doğum gününü geçiriyorum desem yalan olmaz. Hiç kutlama yapmamıştım ben, ama şimdi İstanbul' da doğduğum büyüdüğüm yerde tüm canlarımlayım bugün.

Şimdilik çıkıyorum kiss3

Doğum günün kutlu olsun redflowers.
Yeni yaşın sana mutluluk, sağlık, huzur, sevgi ve barış getirsin.

Belginciiimmmm doğum günün kutlu olsun.blissyİyiki doğmuşsun, iyi ki varsın.

Uzunn ve sağlıklı ve huzurlu ve mutlu ve sevgi dolu ve ve ve :) Herşeyin gönlünce olacağı bir ömür diliyorum.Bütün güzellikler seninle olsun.Doğum günün kutlu olsuuunnn.happy6

makemany-happy_birthday_03.jpg

Free file hosting from File Den!

canımcım bu ön kutlama akşama en güzel hediye ve pastaları eklemeyi ögrenip tekrar gelcem.y789

Nice mutlu sağlıkllı huzurlu yıllara.. İyiki doğdun Belgin..

Belgin hanım, doğum günün; bugune kadar yaşadıkalrın, rehber, yol göstericin olsun, bugunden sonran yaşayacakların, mutluluk, huzur, neşe,sevgiyle kucağına konsun, her zaman olduğun gibi ışıl ışıl cevrene aydınlatmanı, paylaşmanı her anın mutluluk,huzur,sağlık ,sıhat arkadaşların, dostların ve ailenle beraber mutlu yıllar diliyorum.. Herşeyin yeteri kadar istediğin herşey tam zamanında yanında, eklinde ve yüreğinde olmasını diliyorum. Sevgiiyle kalın. Her günün mucıze, süprizlerle dolu dolu geçsin canım benım...

Hayırlı uzun ömürler güzel kardeşim

iyiki doğdun redflowers
sağlıklı ve mutlu daha nice seneler diliyorumsapkal89super

blissycanım...canım...canım...gene yetişemiyordum az daha...y789
cc17kid76zs6.gif
doğum günün kutlu olsun... blissy

aslında niyetim bir gün önceden kutlamaya başlamaktı ama ne yalan söyliim yoğunluktan uçup gitti aklımdan...affet beni noolur...rt67

hayatının her dönemi mutlu huzurlu olsun canım...

happy.gif

bütün sevdiklerinle uzuuun sağlıklı yıllar geçirmeni temenni ediyorum...bolluğun ve bereketin mutluluğun daimi olsun canım arkadaşım...blissy

hayatıma kattığın değerli dostluğun için ayrıca teşekkür ediyorum...

seni çok ama çok seviyorum ve seni kocaman öpüyorum...
lips016.gif

sevgiler...

musmutlu yıllar dilerim arkideşim...

Notcuk: hediyelik resim kalmamış pc de, idare et arkadaşım...utananadam

mutlu yıllar dilerim belgin.
daha nice mutluluklara... sapkal89

Canımmm benimmmmmmmmmmmm ayy geç mi kaldım yoksam:(

Doğum günün kutlu mutlu olsun..Yeni yaşının en güzel mutlulukları,kişileri,mucizeleri, farkındalıklıkları hayatına getirmesi dileğiylee..

İyi ki doğmuşsun, iyi ki de tanıştık.Seni tanımak bilmek çok güzel..

Koccaman doğumgünü öpücüğü yolluyorummm:):)

iyiki doğdun... seminere katkılarından dolayı ayrıca teşekkürler:)

Doğum günün kutlu olsun Redflowers
Sağlıklı, mutlu, başarılı nice yıllara....

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri