Rüya Tabirleri

pisimbat

Paşa Site Kedisi
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
biz millet olarak rüya tabir etmeye bayılırız,evimizde mutlaka bir rüya tabiri kitabı vardır,bu konu hakkında anlatın rüyalarınızı diyorum elbet bir anlayan tabir eder ehhh lazımdı sitemize diye düşünüyorum ,her rüya hayra yorulmalıdır diyorum site cat56 olaraktan sevgiler saygılar

Ynt: Rüya Tabirleri

ben de hayırlı uğurlu olsun rüya tabiri defterimiz diyerekten kurdelayı kestim. derty

arkadaşlar eğer rüyanızdan uyandığınızda kendinizi kötü hissediyorsanız o rüyanızı anlatmayın da yazmayın da.rüya neye tabir edilirse o çıkar.

kadının biri peygamberimize rüyasını anlattı.peygamberimiz kocana kavuşacaksın dedi.kadın kısa süre sonra kocasına kavuştu.
bir süre sonra kadın aynı rüyayı gördü.bu sefer başkasına tabir ettirdi.o başkası da kocan vefat edecek diye tabir etti.kocası vefat etti.neye tabir edilirse o çıkıyor.lütfen dikkat bu konuda.

bir de niyedir bilmiyorum şu güzel şiir hep bana güzel rüyaları hatırlatır.okuyunca kendimi rüyada gibi hissederim.size de armağanım olsun.okuyunca içinizde güller açması temennisiyle

güldür gül

seyrimde bir şehre vardım
gördüm sarayı güldür gül
sultanımın tâcı tahtı
bağı duvarı güldür gül

gül alırlar gül satarlar
gülden terazi tutarlar
gülü gül ile tartarlar
çarşı pazar güldür gül

toprağı güldür, taşı gül
kurusu güldür, yaşı gül
has bahçenin içinde
servi çınarı güldür gül

gülden değirmeni döner
onun ile gül öğünür
akar suyu döner çarkı
bendi pınarı güldür gül

al gül ile kırmızı gül
çift yetişmiş bin bahçede
bakışırlar hâre karşı
hârı ezharı güldür gül

ümmi sinan gel vasfeyle
gül ile bülbül derdini
yine bu garip bülbülün
ah u figanı güldür gül

söz: ümmi sinan

Ruyamda kare bir odadaydım. Odada dört tane kapı var. Oda loş bir karanlıkta var ve dört kapı da zincirlerle kilitlenmiş. Çıkamıyorum. Yalnız lüsid bir rüyaydı sanırım, çünkü ruyada "ruyayı unutmayayım da tabirlere bakarım" diyordum kendime...

acilen sana uygun telkini bulmak lazım bence dusun

üç_gömlek ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:
allahım ne güldümm aa34 aa34 ay sazın teli die yorganımı tıngırdattın yoksa aa34 aa34 üstün acıkmıydı baktınmı girlhaha ya sendekide sans ha ne sezen var sitede nede shmanic beklemelisin kardess bakalım baska varmı yorum yapan... sansına artık ark5 ben evleniyormuşum ::) tabirimde öle denildi sevincli ayy istermisiniz askıcıgımla evleneyim utananadam utananadam sevincli

hııı. emeell! sazın teli diye yorganı tıngırdattım. skan67

kız yorganda tıngırdatçak ne var?
ancak küçük zerre gibi tüycükler var.onlar da zor görülür. khkh56

ha bi de takma kafana ya o başkasıyla evleneni.
bakarsın daha fazla tutkuyla bağlanacağın biri çıkar karşına da iyi ki bunu sevmişim dersin sonra.sana koca mı yok! elini sallasan elli beşi be. smiliyface
bi de mecnunun 21. versiyonu diye düşersin çöllere ha. smiliyface

ama ben seversem hiiçç öyle ferhat gibim dağları delmeye niyetim yok.daha o kadar işlevsel iş makinası alacak kadar zengin değilim. khkh56
loto bi tutsun o zaman dağları da ovaları da delerim.durmaz gezerim.

hey düşünsene bi! almışım bi dozer süsleyip püsleyip yapıyom gelin arabası khkh56

yapmaz allahın kulu değilim valla.benim gibi uçuk olan yapar.
bi arkadaşım var.dehşet biri.o da uçuk.evereste tırmanalım desem yarın sabah ağrıda oluruz.

sonra tv den izlersiniz iki kafadar ağrıya izinsiz tırmanmaya kalktı ayıların saldırısına uğradı. khkh56 khkh56 khkh56
khkh56 khkh56 khkh56 dozerden gelin arabasımı khkh56 bana bak evlenirsem sakın gelin araban olucam die bir teklif yapmaa sakınn aa34

rüyamda tosba wosvogen bi aracı kullanıyodum. biranda aracın içi ince kum doldu.öle çok kum vardıki elimle camı ve direksionu temziliodum sanki bven temizledikçe bi tarafdan doluyodu..
hayırdır işallahh yaf. ne dimek bu?

cat56 yorumum şudur bolluk bereket sana bir yerden para gelecek smiliyface

anladikta sitenin kedisi ruyalari kim yorumluyor haydi milet yaziyor ruyamda sunu bunu gordum diye ama yorumcu kim? yorumcu kimmmmmmmmmmmm bagiriyorum belki duyarsiniz. reklamlar sezenin gunlugune yazarsiniz ruyanizi yorumcular cok duyrulur:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

SeZeNNL ' Alıntı:
anladikta sitenin kedisi ruyalari kim yorumluyor haydi milet yaziyor ruyamda sunu bunu gordum diye ama yorumcu kim? yorumcu kimmmmmmmmmmmm bagiriyorum belki duyarsiniz. reklamlar sezenin gunlugune yazarsiniz ruyanizi yorumcular cok duyrulur:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sezencim sen yorumla pekte güzel olur bence

clapping duyduk duymadık demeyim peynir ekmek yemeğin rüya yorumlarınızı sezen hanım yorumlayacaktır efmmmm bence pek münasip olur haaaa bu demek değilki yorum yazmak yasakmı hayır değil tabi ama baş yorumcu sezennnnn clapping

ben size başımdan geçen bi şeyi anlatayım..

kafasındaki tahtaların 8i. çatlamış bir arkadaşım vardı benim..benimkilerinde 6sı falan çatlaktı.....hacı, hacıyı mekkkede deli, deliyi dakkada bulurmuşya..bulmuştuk birbirimizi..yataktan kalkar kalkmaz arardı beni..pirelerle mücadele ederken neler gördüğünü anlatırdı..rüya hayra yorulurya..bende hayra yormak adına..söylerdim bişeyler..kadının çevresi geniş...zaman içinde kadın rüya gören arkadaşlarının hepsini bana yönlendirmeye başladı..çıkıyormuş tabirlerim...ama bu arada bana telefon ediyor..hayal fişmekanca rüya görmüş..sana anlatmasını sööledim..telefonunu verebilirmiyim..diyor..daha öncede fişmekancanın cemazüyyül evvelini anlatmış oluyor bana..( kadın çok dedikoducuydu...benimde hakkında yanımda konuşulun insanın yüzüne bakamama gibi bi huyum var..) çoğunu konuşmadan atlatırdım..bir gün yine bir telefon..kız arkadaşı rüya görmüş..o da dur,dur dur sen bu rüyayı hayal ablana anlat demiş..neyse numaralarımı verdi kızcağız beni aradı..ay şimdi ben bu kızcağıza ne diyeyim..ablam ben şimdi bu rüyayı sana tabir edemem, sen beni bir saat sonra ara dedim..ay nediyeyim...yarabbi yardım et..kız rüyasında iki kavak ev. otobüs falan görmüş...yazmaya başladım..bu arada şunuda söyliyeyim kız 36 yaşında ve hiç evlenmemiş..

ablam,sen iki gün içinde, otobüse binerken veya inerken kumral biriyle karşılaşacaksın..uzun boylu olacak saçları biraz dökük..(kavak ağaçları uzun,açık renk, ve gövdesi pürüzsüz olur ya atıyorum..) bu adama dikkat et..sen bununla iki aya kadar evleneceksin..kızcağız ümitsiz bir şekilde, sağol hayal ablacığım dedi..,

15 gün sonra bir davet bana kızdan..hayal ablacığım senin dediğin gibi.. otobüsten inerken kumral biriyle karşılaştım..anında birbirimizden hoşlandık şu, şu, tarihte nişanımız var lütfen buyur gel.. ( iki ay sonrada evlendiler)

bizim kızlarımız belli bir yaşı geçince evde kalmış moduna geçiyor ya.bu yavrum da mutlaka öööyle dolaşıyordu ortalıkta..ben rüyasını böyle yorumlayınca gözünü dört açmıştır..kocayıda kapmıştır..allah mesut etsin..sonradan ben yeminliyim diyerek vazgeçtim bu işlerden...kafa çatlak ya havaya girmekten korktum..hepinize günaydın saygılı sevgiler..

dün gecede şube müdüürüm yeşil yeşil 20 ytl paraları tek tek veriodu elimee.. hayrolsun demi.:)

katiliyorum.hayra yorulsun bence de.ama allah senden razi olsun pisimbat alah ne muradin varsa versin.
olmamiii lazimdi tabii.
ama bunu soliyen ben de ayda yilda bir ruya gorurum ve %10 da hatirlarim kazara...
işte o zaman o ruya az gordugum icin pek bi kiymetli oluyor..

bilinc alti bencebu ruyalar.. o an nasil bir ruhaniyet icindeysen onun sembolllerle ifadesi.
bir tabir kitabi vardi onun adini şu an hatirlayamadim dusun dusun
ama en kisa zamanda ogrenirim..cok farkliydi.kehanet yada öngörü değilde kendinle konusmaymis gibi içsel konusmaymiş gibi yorum yapiyordu..
bir kitapcida ayakustu kitaplari kaistirirken rastlamistim..
o zamanlar da ruyamda bir tay gormustum kapi eşiginde uzanmis güzel bir bahceye merdivenle uzanan bir balkonun onundeydi.
bahceye oraya gececem fakat tay rahatsiz olmasin diye gecemiyordum.
birde bir guzel taydi sormayin.. sanki başrol oyuncusu..rengi de doru rengi diyorlar sanirim..
yani acik kahveye taba rengi doru mu diyorlar işte o.
tayla bi sohpet ettik onu sevdim yelesini oksadim.meger o tay benmisim.onunla konusmam kendimle konusmammiş.
okudukca hayret etmiştim cunki doğruydu..vs.vs.
o tabir kitabi guzel kitapti hemen buluyum aklima geldi iyi oldu unutmustum.

hayalayaz ya cok güldüm hikayene..ve de agzim acik kaldi.burada agzi benim kadar acik olan bir smileyYOk valla bulamadim. aa34
hani boyle bir yetenegin varsa üzerinde durmak lazim.
benim basima bole bişey gelse ve bu kadar tutsa kendimden şüphelenirdim.ermişmiyim dervişmiyim diye.
hemi de bu tarz öngörüler bilgilerde genelde düşünmeden sölenince gelirmiş.
ttli3
ne cok gelecegini merak eden insanlar var değilmi? güvence istemekten kaynaklaniyor bu sanirim.
demekki millet olarak güvenceye cok ihtiyacimiz var.iyi dileklere iyi güzel seyler işitmeye yani..
vah vahh

sevgiler kiss3

sevgili jaunty
ne ermişlik nede dervişlik var bende...sadece tevellüt hepinizden vede arkadaşlarımdan eski...benim kendi yaşıtım olan arkadaşım çok az...menopoz teyzeler açmıyor beni...yaşam dolu insanları seviyorum..ben onlarla jarj olup..onlarıda kendi yaşam sevincimle jarj etmeye çalışıyorum..neyse menapoz teyzelerden bir görmesin..fena çarpar beni...aslında rüyaları çok ciddiye alıp..not etmek lazım..çok öğretici dersler çıkabiliyor..dene istersen..not ettikçe daha fazla detay ve rüya hatırlıyor insan..saygılı sevgiler..

cok iyi anliyorum seni..cunki benimde yasitim arkadasim hic yok.
ben evde kalmis oldugumdan dolayi ve yasitlarim coluk cocuk eş kosusturma derdinde olduklarindan birbirimize pek de vakit ayiramiyoruz karsilikli.

dolayisiyla arkadaslarim benden hep kucukturler ve genelde bekardirlar.
ve genelde daha enerjiktirler..
ayrica genelleme yapiyoruz tabiki.. bazi menopoz teyze hatta neredeyse nine ama abla diyesim gelen birlikte cok hos vakit gecirilen insanlar da var..

ruyalarimi cok zor hatirlarim ama hatirladigim an not tutmaya gayret edicem tesekkur ederim.

canım benim ne münesabet evde kaldım diyorsun...
sende ki güzelliği göremeyen erkekler yansın derdine hih33
kopar bekarlıktan bağlarını da dizilsin şöyle damat adayları karşına..
hangisini seçsem acaba diye düşün.. dusun
sultanlığını yaşadığına inanıyorsan doyasıya.. kraliçe olucam artık de canım benim.. (ama her kurbağıyı adam sanma girlhaha )

insanın farklı yaş gruplarından arkadaşları olması ise hayatın en güzel lezzeti bence
her birisiyle insan ayrı bir hayat boyutunu yaşıyor..

gökkuşağının renkleri gibi her telden güzel dostlarınız olması dileğiyle... ark5

nihayet bir rüya da ben gördüm...
rüyamda,tanımadığım bir kaç bayanın evine yemeğe davetliymişim..(fakat ev sahipleri oruçlular)sofralar hazırlanıyor..bayanlar dan bir kaçı geldiğime pekte memnun değillermiş gibi surat yapıyolar..ama bir tanesi fark etmeyeyim diye ortalıkta dolanıp duruyor..dilimlenmiş ekmeklerin üzerine yumurtalı,peynirli karışımdan sürüp fırında pişirdik birlikte..karyolanın altında tarhanalar,unlar,buğdaylar torba torba yığılıydı....
ikinci rüyamsa;yine kalabalık bir topluluk vardı,ben içeri giriyordum herkez gülümsüyor ve bakın buda reiki almış,diye kulaktan kulağa fısıldaşıyorlardı..bende garip garip bakıyordum,bunlar nerden anladılar diye düşünüyordum..elimde tuttuğum not aldığım defterimi bir ara tepeden aşağıya düşürdüm(gerçekten böyle bir defterim var)inip almalıyım dedim..o ara bir evli bir çift kıskançlık yüzünden tartışıyorlardı,eşimle bende seyrediyorduk,birbirimize bakındık,kıskançlık kavgasıda ne kötü bir kavga der gibi..ancak bir de baktık,kadın haklı adamın gerçekten bir bayan arkadaşı var.bunu görünce eşime bayanlar hep haklı der gibi kızarak baktım...

arkidaşlar ben pek rüya görmem ama bunları gördüm..yorumlarsanız sevinirim..şimdiden teşekkürler... kiss3

soylediklerin taa içimde önemli bir yere dokundu shamanic..
ne kadar basit ve ne kadar es gectigim bişeymiş..
seni sevgiyle kucakladim kocaman.. kiss3
bu siteye girdikten sonra önemli adimlar attim..
bekarlik yer yer sultanliktikti..yeryer sultanlik gibi gelmiyordu acikcasi mesela herkesin kurbaga olduguna dair bir savunma duvari da ormemiş değildim.başka başka da savunma duvarlarim vardi tabi bekar kalmak üzerine..
tesekkurler shamanic ne diyecegimi bilemiyorum kelimeler yetmedi.. kiss3 sapkal89

canımm bende sizleri kucaklarım sevgiyle ark5
buda senin aşk uğurun olsun inşallah
images
images
AnimatedSmileyWithDaisy.gif

buda kendini kötü hisseden kurbalara gelsin.. girlhaha
http://www.youtube.com/watch?v=Mzs6dWmG3ak

Harikasın shamanic tam moralim bozukken gördüm kurbayı ve iyi geldi saol

girlhaha girlhaha khkh56 khkh56 khkh56 cok guzel yapmislar saol shamanic nesem yerine geldi

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri