Saime' nin günlüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

saime

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
şubattan beri sitedeyim yeni yazıyorum daha. yaklaşık 6 aydır dinliyorum müzikleri. şu bir gerçek çok ama çok şey değişti. ama gene bişeyler eksik sanki.

Ynt: Saime' nin günlüğü

Hoşgeldiniz Saime hn günlüğünüz hayirli olsun..
Sitemizin amacı hayatımzda bir çok şeyi değiştirmek ancak her şeyi değil.Eksik kalan parçayı seçimlerimiz ve kendi özgür irademizle tamamlayacak olan yine bizleriz.Değişimin gelişimin ve öğrenmenin sınırı yoktur. f678h

Ynt: Saime' nin günlüğü

saimeciğim günlüğün hayırlı olsun.
eksik olanlarıda paylaştığın deneyimlerle, arkadaşların sana yazdığı mesajlarla tamamlayacaksın.. arkadaşlarımız bazen öyle mesajlar yazıyorlarki..sanki senin yanındalar, senin o an içinde bulunduğun durumu biliyorlar ve seni yürekten destekliyorlar7 ben bunu bir çok kez deneyimledim..sana tavsiyem..o an ne hissediyorsan yaz..bize yazman şart değil..bu günlükler kendimizi takip edebilme amacıyla yazılıyor zaten en azından benim için öyle...düşünceler uçuyor.. ama yazılanlar kalıyor..bir müddet sonra dönüp kendi yazdıklarını okuyunca kendine sobe diyebiliyorsun..tekrar hoşgeldin ve iyiki geldin saygılı sevgiler..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri