şaka maka ben bu siteye bağımlı oldum:D

melis_88

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Yaw site zaten güzel ilgi çekici ama sitenin ilgi çekiciliği de bir yere kadar...sevincli yani o kadar tatlı kişiler var ki sitede açıp acaba ne yaazmışlardır demeden duramıyorumm.Çok samimimyim bide hep böle olum lu yorumlar hiç bozma yok birşey yok anca sevgi dilekleri... seviyorum sizi çok yawclappingkiss3sevincli .Şimdi nerden çıktı bu sevgi patlaması diyecekseniz eğersevincliders çalışcam mat videosu izlicem aman dur şu ne yazmış güzel bişi yazmıştır demekten çalışamıom 2 gün sonra ygs var ama valla bağımlınız yaptınız.kaç gündür ders çalışamıom bi bakıom saat 00.30 falan olmuş yarın bakarım diom yine çalışamıom . ama memnununm halimden yaw öle huzursuz değil sayenizde huzur içinde vakit geçiriom sevincli956kzaten son hafta çalışma falan diyormuş yetkililer sevinclidertykısacası bağımlısı oldum fena sitenin hep sizin yüzünüzden mi diyim sizin sayenizde mi diyim bilemedimy789hadi sayenizde diyim çünkü mutluyumm halimde çokkkpartysmileysmileydance

Siz mutlu olduğunuz sürece biz sizden daha mutlu oluruz melis hanım :))) Bu arada bende ygs ye girecem başarı dileklerinizi bekliyorum

Hmm. Valla bizde bağımlısı değiliz desek yalan olacak. blissyÇok güzel bir yer. İnsan evinde gibi hissediyor burda kendini. Atakan abi sağolsun956k
(Babam sağolsun der gibi oldu yalnızgirlhaha)

Siz mutlu olduğunuz sürece biz sizden daha mutlu oluruz melis hanım :))) Bu arada bende ygs ye girecem başarı dileklerinizi bekliyorum
inşallah istediğiniz yeri kazanırsınız stressiz güzel bir sınav geçirirsiniz.herşey gönlünüzce olsunnactionsmile

Yaw site zaten güzel ilgi çekici ama sitenin ilgi çekiciliği de bir yere kadar...sevincli yani o kadar tatlı kişiler var ki sitede açıp acaba ne yaazmışlardır demeden duramıyorumm.Çok samimimyim bide hep böle olum lu yorumlar hiç bozma yok birşey yok anca sevgi dilekleri... seviyorum sizi çok yawclappingkiss3sevincli .Şimdi nerden çıktı bu sevgi patlaması diyecekseniz eğersevincliders çalışcam mat videosu izlicem aman dur şu ne yazmış güzel bişi yazmıştır demekten çalışamıom 2 gün sonra ygs var ama valla bağımlınız yaptınız.kaç gündür ders çalışamıom bi bakıom saat 00.30 falan olmuş yarın bakarım diom yine çalışamıom . ama memnununm halimden yaw öle huzursuz değil sayenizde huzur içinde vakit geçiriom sevincli956kzaten son hafta çalışma falan diyormuş yetkililer sevinclidertykısacası bağımlısı oldum fena sitenin hep sizin yüzünüzden mi diyim sizin sayenizde mi diyim bilemedimy789hadi sayenizde diyim çünkü mutluyumm halimde çokkkpartysmileysmileydance
Aynen bende böyleyimy789

Hmm. Valla bizde bağımlısı değiliz desek yalan olacak. blissyÇok güzel bir yer. İnsan evinde gibi hissediyor burda kendini. Atakan abi sağolsun956k
(Babam sağolsun der gibi oldu yalnızgirlhaha)
sevincli sevinclibak işte boşa demiom çok sevimlisiniz bağımlılık yapıonuz die şu tatlı yoruma bak bu bile çokkk hoşuma gittiy789

Teşekkür ederim elektra özür dilerim isminizi bilmediğim için böle ifade ediyorum ama :)

Bende nilay abla memnun oldum ben sizi bay sanmıştım ya :)) direk elektra felan olunca :)))

Bende nilay abla memnun oldum ben sizi bay sanmıştım ya :)) direk elektra felan olunca :)))
Hiç gülesim yoktu Ertuğrul'cum girlhahaHadi nicki anladım ama avatarda mavi bir fanus ve mavi bir kelebek var buna rağmende mi aynı? Geçenlerde biri daha beni bay sanmış. Gülsem mi ağlasam mı? Gerçi böylesi daha iyi. Yakında nickimi değişticem Hüsamettin yapçamkhkh56

Konuşma tarzından bayan olduğu belli olur, konuşunca anlaşılıyor...

Hiç gülesim yoktu Ertuğrul'cum Hadi nicki anladım ama avatarda mavi bir fanus ve mavi bir kelebek var buna rağmende mi aynı? Geçenlerde biri daha beni bay sanmış. Gülsem mi ağlasam mı? Gerçi böylesi daha iyi. Yakında nickimi değişticem Hüsamettin yapçam

Avatara fazla dikkat etmedim ben yaw Nilay abla direk nicke göre konuştum biraz afedersin :))) Nick için Hüsamettin iyi tercih desteğim sonsuz :))

Konuşma tarzından bayan olduğu belli olur, konuşunca anlaşılıyor...
Ama Ertuğrul benim konuşmalarımı daha tam olarak okumamış, okusaydı eğer cadolozluğumdan anlardı bayan olduğumu sevincli

Avatara fazla dikkat etmedim ben yaw Nilay abla direk nicke göre konuştum biraz afedersin :))) Nick için Hüsamettin iyi tercih desteğim sonsuz :))
Hüsamettine destek verdeiğine çok sevindim, ilk işim oy birliğiyle kabul edildikten sonra nickimi Hüsamettin yapmak olacakgirlhahaSevgilerimle...actionsmile

Hayır daha bayana yakın bir şey olsun bari cadaloz gibi mesela:)) Bu arada elektra kaç yaşındasın ben senin genç olduğunu tahmin ediyorum...

Hadi nicki anladım ama avatarda mavi bir fanus ve mavi bir kelebek var
a aaaaa elektracım yaa senin avatarın kelebekmiş ben niye onu mavi kedi olarak algıladım hepdusun2.ama bi de sen bak şöle uzaktan sanki gözlerini kısmış ağzını da hafif aralamış bi kedi yada kedigilerden bişey gibi
khkh56gerçi mavi kedi de nerde görüldüyse artık
girlhahabak bi bakgirlhaha

Gerçekten çok güzel bir site.Ben de buraya uğramadan edemez oldum adeta.Diğer sitelerde bile böyle değildim.Bu siteyi yapan Atakan hocama çok teşekkür ederim.Onun vesilesiyle böyle güzel şeylere tanık oldum.
Sizin gibi iyi insanlarla tanışabilme şerfine nail oldum.Size çok ama çoook teşekkür ediyorum.Bu site sizinle birlikte bir harika
y789

a aaaaa elektracım yaa senin avatarın kelebekmiş ben niye onu mavi kedi olarak algıladım hepdusun2.ama bi de sen bak şöle uzaktan sanki gözlerini kısmış ağzını da hafif aralamış bi kedi yada kedigilerden bişey gibi
khkh56gerçi mavi kedi de nerde görüldüyse artık
girlhahabak bi bakgirlhaha

İtiraf ediyorum ben de onu kelebek filan değil Mavi bir canavar kedi olarak algılıyordum...Sandım ki çaki gibi bir korku filmi animasyonu,kedi mavi olmaz tabii ama ben de fonu mavi herhalde diye düşünüyordum...hahahahaha burda söylenmese kelebek hayatta aklıma gelmezdi...aynen sizin dediğiniz gibi bir kedi olarak görmeye devam ederdim...

İtiraf ediyorum ben de onu kelebek filan değil Mavi bir canavar kedi olarak algılıyordum...Sandım ki çaki gibi bir korku filmi animasyonu,kedi mavi olmaz tabii ama ben de fonu mavi herhalde diye düşünüyordum...hahahahaha burda söylenmese kelebek hayatta aklıma gelmezdi...aynen sizin dediğiniz gibi bir kedi olarak görmeye devam ederdim...

Ne tevâfuk ben de. :)

Valla şaka maka beni de bağladı yavaş yavaş ama görünüşe bakılırsa hoş bi bağımlılık bu::) bende engelleyemicem kendimi en iyisi akışına bırakmaks456

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri