Sanemce Doğum Günü Partisi

Işıldayan Safir

Administrators, Zerynthia
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
76
Sanemce doğum günün kutlu olsun...

Kutlama partimiz biraz geç başladı ama kusura bakma...

yg76.gif

n15.gif

yg42.gif

İyi ki doğdun...

İyi ki varsın...

İyi ki tanıdım seni ve biz iyi ki buluştuk burada...

Sağlık, mutluluk, huzur, bolluk ve bereket içinde uzuuunnn bir ömür geçirmeni dilerim...

Seni seviyoruz...

Sevgiler...

İyi ki doğdunnnn Saneeeeeeeeeeeeemmm iyi ki doğdun Sanemmmm
İyi ki doğdunnnn İyi ki doğdunnnn mutlu yaaşlarrrr sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;))

nice mutlu neşeliii yıllar diliyorummmmmmm

tüm güzelliklerin hayat yoluna serpilmesi dileğimle;) doğum günün kutlu olsun. herdaim huzur ve ışıkla olasın. mutlu yıllar :)

iyi ki doğdun sanemce
sağlıklı mutlu nice güzel yıllara
her şey gönlünce güzel olsun
sevgiyle mutlu kaly789

Oyyyy asıl ben geç kalmışım y789
Çoook teşekkür ederim hepinize..İstiyorum ki kimin gönlünde ne varsa yarınlara dair, gerçek olur..Mutlu, huzurlu, sağlıklı, barış dolu yarınları paylaşalım hep birlikte..

Seviyorum sizleri ark5

cicek-3.JPG

İyi ki doğdunnnnnnn, iyi kiiiiiii varsınnnnnn.
Önümüzdeki yaşlar sana tüm güzellikleri saklasın ve gönlünden geçen her güzel dileğine kavuşasınnnnnnn :)

Evet geç kaldım farkındayım.Ama bir kaç gündür foruma giremiyorum.Kusura bakma.

Kızın ve sevdiklerinle birlikte nice yıllar diliyorum sanemce ;)

dogumgunu1nh.jpg

İyi ki doğdun superxy

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri