***SANEMCE"mizin Doğumgünü Partisi***

melodiss

New member
11
HD RANK
Reaksiyon puanı
14
Bir Doğum Günü İçin

Göklerin yüzü güldü mü
Dünyaya geldiğin zaman?
Azgın sular duruldu mu
Dünyaya geldiğin zaman?

Güneşler gibi tek miydin?
Ay ışığından ak mıydın?
Böyle nazlı çiçek miydin?
Dünyaya geldiğin zaman

Yıldızlar halin sordu mu?
Bulutlar selam durdu mu?
Yerlerin kalbi vurdu mu?
Dünyaya geldiğin zaman

(1933)
Sabahattin Ali

Canım ablam SANEMCE”nin doğumgünü…

Onu tarif etmek zor…Hani mutluluğu sonuna kadar hak eden insanlar vardır ya… Hayatımdaki yerinide tarif etmek zor… şükürler olsun ki onun gibi bir insanı tanıdım, iyiki doğdu ve iyiki var…

MUTLU YILLAR ABLACIM seni çok seviyorum…

Not:Hangi gün yada hangi yıl doğduğunun hiç bir önemi yok ablam çünkü sen karşındaki hangi yaştaysa o yaşa bürünen ender insanlardan birisisin.(abla dediğime bakmayın arada yavrum diyorum) Ama Bu alcak gönüllülügün zaten bizim seni bu kadar çok sevmemize sebep olan...

neyse bu kadar yağ yeter sanırım parti başlasınnnnn hoppaaaa

542471fgnp8zp92w.gif

doğum günün kutlu olsun sanemce..

sevgili Sanemce, dogum gunun kutlu olsun..sevdiklerinle mutlu, huzurlu saglikli
nice guzel yillar dilerim

skan67sanemcemin doğum günü olurda gelmemmi ::) hemen yettim blissy canım benim iyiki doğdun... iyiki varsın... iyiki tanımışım seni ark5

yeni yaşın bolbol sürprizler getirsin ttli3hayatında bolluk bereket daim olsun smil56

nice mutlu senelere sanemce...yanında hep sevdiklerin ve seni sevenler olsun...

yeni yaşın mutluk, sağlık ve huzur getirsin sanemce

ben gec mi kaldim iyi ki dogdun sanemce yeni tasın sana guzelliklerle gelsin

happybirthday11.gif
divtab14.gif
divtab14.gif
divtab14.gif

dogumgunu10027.jpg

Sanemce canım doğum günün kutlu olsun.Yeni yaşında herzaman sağlıklı,huzurlu,mutlu olmanı diliyorum.Her şey gönlünce olsun
miscellaneous3701oy.gif
2mcwwva.gif

Dogum günün kutlu olsun farkındalıgın her geçen zaman artsın etrafına iyilik ve sevgi yayasın.nice yıllarahappy6

doğum günün kutlu olsun sanemce. nice mutlu huzurlu yıllara...

OO ben geç kalanlardanım ya afedersin sanemce.Hayat bu güne kadarki en mutlu olduğun günden kat be kat güzel olsun:Doğum günün kutlu olsun
dertydertydertydertyderty Dans ekibimle beraber geldim partiyey789

Canım ablam SANEMCE”nin doğumgünü…

Onu tarif etmek zor…Hani mutluluğu sonuna kadar hak eden insanlar vardır ya… Hayatımdaki yerinide tarif etmek zor… şükürler olsun ki onun gibi bir insanı tanıdım, iyiki doğdu ve iyiki var…

MUTLU YILLAR ABLACIM seni çok seviyorum…

neyse bu kadar yağ yeter sanırım parti başlasınnnnn hoppaaaa

melodisimm.. sevgi dolu, güzel yüreklim ark5
o kadar mutlu ettin ki beni, gözyaşlarımı tutamadım emb23
iyi ki tanıdım dediğim, yüreğimin en değerli köşesine yerleştirdiğim nadir kişilerden biri de sensin ttli3

çok teşekkür ediyorum tüm sözlerin için ve bana yüreğinde yer verdiğin için.

Gerek özelden, gerek buradan bir çok sorunumuzu paylaştığımız, değerli dostum, kardeşim sanemce.actionsmile

Çok, derin sıkıntılardan, aydınlık bir geleceğe istikrarlı ve azimli bir şekilde ilerledin.

Şimdi belki bazı problemlerin olabilir. Ama bunları da aşacağına inanıyorum.guitar

Kızınla birlikte, daha nice doğum günlerini, nice güzel günleri heyecan ve mutlulukla kutlarsınız inşallah.

Doğum Gününü Kutluyor, Olmak istediğin Yerde, Olmasını İstediğin Güzelliklerle Yaşamanı Diliyorum.

Mutlu Yıllar...super

dogumgunu5fd8.jpg

doğum günün kutlu olsun sanemce.
Daha nice mutlu yıllara blissyblissy

Yasal'cım

Su Duru'cum

Ecem'cim

Sincered

Banuh'cum

Bayşegül'cüm

Duru 79'cum

Ayşegül'üm

Justagirl

Hepinize çok teşekkür ediyorum sevgilerimi gönderiyorum kiss3

OO ben geç kalanlardanım ya afedersin sanemce.Hayat bu güne kadarki en mutlu olduğun günden kat be kat güzel olsun:Doğum günün kutlu olsun
Dans ekibimle beraber geldim partiyey789

geç kalmadın sevgili peacemaker ark5

çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için.. hep birlikte çok mutluluklar yaşayalım ve paylaşarak çoğaltalım :zpzp::zpzp:

Doğan her yeni günle içinde yeşeren umut çiçeklerin hiç solmasın. Her günün birbirinden aydınlık, her günün birbirinden mutlu, her günün birbirinden huzurlu, her günün birbirinden sağlıklı, her günün birbirinden başarılı ve her günün birbirinden sevgi dolu olsun.

Doğum günün kutlu olsun sanemcem.
İyi ki tanıdım seni. Muuuuuucccckkkky789

Not: Okulda olduğum için ancak şimdi yazabildim canım kusura bakma.

Gerek özelden, gerek buradan bir çok sorunumuzu paylaştığımız, değerli dostum, kardeşim sanemce.actionsmile

Çok, derin sıkıntılardan, aydınlık bir geleceğe istikrarlı ve azimli bir şekilde ilerledin.

Şimdi belki bazı problemlerin olabilir. Ama bunları da aşacağına inanıyorum.guitar

Kızınla birlikte, daha nice doğum günlerini, nice güzel günleri heyecan ve mutlulukla kutlarsınız inşallah.

Doğum Gününü Kutluyor, Olmak istediğin Yerde, Olmasını İstediğin Güzelliklerle Yaşamanı Diliyorum.

Mutlu Yıllar...super

Sevgili Mehmet

Dost sıfatını fazlasıyla hak eden değerli bir abi-kardeş-danışmansın y789
Sadece bir yıldır birlikte yürüdüğümüz bu yolda dolu dolu paylaşımlarımız oldu. Sizlerin varlığıyla sorunların altında ezilmeden başedebildim. Yanımda olduğunuzu hissetmek-hissettirmeniz güç verdi daima.

Çok teşekkür ediyorum varlığın, değerli dostluğun, güzel dileklerin için.
Sevgilerimle kiss3

doğum günün kutlu olsun sanemce.
Daha nice mutlu yıllara blissyblissy

Sevgili Teoman çok teşekkür ederim ark5

Doğan her yeni günle içinde yeşeren umut çiçeklerin hiç solmasın. Her günün birbirinden aydınlık, her günün birbirinden mutlu, her günün birbirinden huzurlu, her günün birbirinden sağlıklı, her günün birbirinden başarılı ve her günün birbirinden sevgi dolu olsun.

Doğum günün kutlu olsun sanemcem.
İyi ki tanıdım seni. Muuuuuucccckkkk

Not: Okulda olduğum için ancak şimdi yazabildim canım kusura bakma.

Öğretmenim canım benim canım benim y789
Kusura bakarmıyım hayatım ttli3
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için kiss3

Doğum günün kutlu olsun Sanemce. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam geçirmeni canı gönülden dilerim.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri