seminer şehir istekleri

meraley

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
uzun zamandır size yazamadım bu yaz antalyada da seminerleriniz olacak mı diye sormak istiyorum istanbul seminerini kaçırdık ve oraya gelmemiz çok zor bben sipariş cd si yaptırdım ancak eft ve sedona ile ilgili ayrıntılı bilgi istiyorum sevgiler size

Cevap: selam

Merhaba Meraley actionsmile

Antalya' dan ve yakın illerden çok davet alıyoruz bugünlerde. İstanbul Seminerimize Antalya' dan özel olarak gelen katılımcılarımızda olmuştu, senin sayende tekrar teşekkür etmek isterim.

Gelmeyi düşünüyoruz ve görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Önümüzdeki ay bir Bursa-Bandırma ortak projemiz var, çok büyük ihtimalle ardından Antalya' ya geliyoruz.

Duyuruları buradan takip edebilirsiniz.

Sevgiler.

Cevap: selam

süper yaasevinclibursa ya gelin bekliyorumuy897

Cevap: Hayatım Değişti Seminer Programları

seminerlerinizle sizleri adanaya bekliyorum..

İZMİRDE YOKMU ACABA BEKLİYORUZ

seminerler gerçek güzel geçiyor tavsiye ederim

adanaya gelse güzel olacakta kimbilir ne zaman gelir bilen kim var mı...

Gerçekyen izmire yok yaa :( izmirsiz hayat, hayatsız değişim dolayısıyla izmirsiz değişim olmaz

kıbrısada gelin lütfeeeennn :)

hatay lütfen :D

ee bu kadar şehirden sonra birde d.bakırı kalkındırın:D

adanaya bekliyoruz lütfen bizi unutmayın...

bende adana diyorummm:):)

İzmir e yeniden ne zaman geleceksiniz ??? Seminerler ücretlimi????
Lütfen gelin...

Merhabalar :)

Gerekli katılımcı sayısına ulaştığımız zaman İzmir ve Adana'ya da gelmeyi düşünüyoruz tabii ki.
Peki bizler burada sizin için ne yapabiliriz gerekli sayıya ulaşmanız için ben gelmeniz ive sizlerle tanışmayı çok istiyorum...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri