Sevgiölçer ;))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cadi_bm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cadi_bm

New member
6
HD RANK
Reaksiyon puanı
6
Selammmm;
Merak ediyorum nasıl anlarız kendimizi sevdiğimizi? Ya da sevmeye başladığımızı? Bu sevginin artıp azaldığını ?? Nedir yöntemleriniz dostlar ;))

eskisi kadar kendime kızıp,olanlardan ötürü suçlamıyorum kendimi,aynaya her baktığımda kendi kendime seni seviyorum diyorum (istem dışı),önceden tam tersini yapardım,demekki kendimi seviyorum artık :)

kendimi seviyorum....
çünkü ben özelim benden bir tane daha yok.
her sabah aynaya bakarak kendimi sevdiğimi söylüyorum...
sevgiyle ....

aynada kendine baktığında gözlerinin ışıl ışıl parladığını görüyorsan, kendine baktığında, kendiliğinden oluşan bir tebessüm yüzünü kaplıyorsa, adeta kendine aşıkmışsın gibi bakıp duruyorsan... hatta aynadan ayrılmak istemeyip ''dur şu asaletime biraz daha bakiyim'' diye içinden geçiriyorsan sen kendini seviyorsundur arkadaş..hemde ÇOOK :)y789skan67

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri