sigarasız günler

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bugle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: sigarasız günler

ühühühühü ya off ya içtim ya bugun off yaaaa tabii bu benim ilk bırakma girşimimdi ciddi anlamda off ama ya içtim ya offf
88a 88a 88a
 
Ynt: sigarasız günler

senin adina uzuldum Silvara arkadasim ama lutfen pes etme ilk baslarda bole olabilir ama pes etmemek gerekli gerci bende hic yenilme olmadi ilk ciddi girisimimde cok iyi sonuc aldim sunda tahminen 7 ay oldu sanirim artik saymiyorum,beynimdede silindi sadece sizin gibi arkaslara yardimci olmak icin hatirliyorum sende yenilmeyeceksin o illete yenilcek kadar aciz degilsin aynaya bak ve ne kadar guclu bir iraden oldugunu ve bugune dek tek basina sorunlarin ustesinden geldigini dusun sadece biraz gayret arkadasim.iyi haberlerini bekliyorum gousmek umidiyle.
 
Ynt: sigarasız günler

art56art56 arkadaşlar slm bu gün benim 6. günüm bıraktım bende ama hala nefret edemiyorum ama kararlıyım bu arada çok zorlanan arkadaşlar biorezonans denen bir sistem varmış arkadaşım da onu deneyecek tek seansta bırakılıyormuş seansı 280 ytl ben irademle bıraktığım için 280 ytl kardayım ama zorlananlar deneyebilir sonuçta hesapladık en ucuzuna yılda 1000 ytl gidiyor bu illetin sevgilerimle arkadaşımın 2 gün sonraya randevusu var sonuçtan haberdar ederim sevgiler
 
Ynt: sigarasız günler

selamlaro kadarparalari vereye ne gerek varki? izlen yazilarini okusaniz yeer diye dusunuyorum benden sglam icici olmasin ama simdi 11 ay oldu telkinler sayesin tavsiyederim denemelisin 21 gun tamamladik sonra silinmis olacak 2.hayata merhaba onansonra kutlama partisi bolumune geleceksin vede sna pati ypacagiz hadaaa dy halaylar cekeizcok eglencei oluyor bu partii esirgemezin bizdenburadan oyle gorunuyor hadi gorelimsenide gorusruz simdilik hismiley
 
Ynt: sigarasız günler

sigaradan hayatım boyunca hep nefret ettim. bi insanın bu kadar basit bişeye bağımlı olması çok kötü bişey . umarım bırakmaya çalışanlar bi an önce bırakır.
 
Ynt: sigarasız günler

iyi akşamlar herkese
ben sigarayı bırakalı 2 sene oluyor neredeyse.hiç içmemiş gibi hissediyorum. hatta rahatsız oluyorum sigaralı bi ortamda.
yani bırakın özlemeyi iğreniyorum sanırım. benim aslında herhangi bi yöntemim olmadı.2.denememde oldu.ilk denemede 8 ay bi bırakma oldu aslında ayda 1 tane filan içiyodum ona bırakma denemez.denemeydi diyelim.2.sinde hiç zorlanmadım. içme isteginin 1,2 dk sonra geçecegini varsayarak her seferinde böyle düşünüp atlattım 5 günü sonrası hiç zor olmadı.genelde 2.deneme başarılı oluyomuş deneyimli olunduğu için heralde.bol bol su içiyodum.bırakanlara tavsiyem spor yapsınlar hem 1 kaç kilo alsanız bile kasa çevirebilirsiniz.evet sigara metabolizmayı hızlandırıyo ama sadece o sırada sonra evet bi düşüş yaşayabilir metabolizmanız ama geçici çünkü sonra normale dönüyor sporda katkıda bulunuyo tabi.bu arada ben sıska gibiydim o dönem ama sonra kilo aldım 4 ,5 kilo ama şimdi düzenli spor yapıyorum kasa çevrildi o kilolar yani bilmiyorum çok sağlıklı hissediyorum.
umarım bırakmak isteyenlere az da olsa ilham kaynağı olabilmişimdir. sevgileer
 
Ynt: sigarasız günler

bu arada 4,5 kilo aldım dediğime bakmayın istemezeniz almazsınız.spor yaparak ve uygun bi beslenmeyle. ama ben isteyerek aldım o kiloları dedim ya sıskaydım o dönem. yani kilo alınacak diye bi kural yok...iyi akşamlar
 
selamlar,ben de sigarayı bırakalı 5 yıl oldu.herkes nasıl başabildiğimi soruyor.aslında herşey insanın zihninde.ben sigarayı bırakmayı çok istedim.sürekli ''ben bu sigarayı bırakmak istiyorum''dedim bir süre sonra eskiden hiç sorun olmayan sigaranın kokusu beni rahatsız etmeye başladı.ellerim,kıyafetlerim çok kötü kokmaya başladı.böylece bıraktım.çok mutluyum...Allah herkese nasip etsin
 
sigarayı bırakıp bide spora başladımmı insan zindeliğinin karesini almış oluyor..:) yani (zinde)² oluyor.. zipzinde vs türetilebilir ..:D
 
Benim de 42. gunum bu gun. 17 senedir ve son yillarda gunde 2 paket iciyordum. biorezonans teknigi cok yardimci oldu bana. bu teknik bedenin nikotin ihtiyacini ortadan kaldiriyor. bedeniniz sigarayi unutuyor. ve bunun sonucunda sadece psikolojik bagimliliginizla savasmak kaliyor size. ve tabi cok daha kolay atlatabiliniyor eger gerekten isteniyorsa. cunku ne bas agrisi nikotinsizlikten kaynaklanan ne sinirlilik hali ne sersemlik ve diger bedensel yoksunluk sendromlari yasanmiyor sigarasizliktan dolayi. tavsiye ederim bir ayda sigaraya yatirilan parayi verip 45 dk lik bir seansla hayatiniza kaliteyi, sagligi ve gucu geri getirebilirsiniz. bir de birakirken sunu unutmamak gerekiyor hayatiniz boyunca vereceginiz bir mucadele olacak bu, fikrimce sigaraya zamaninda teslim olmus biri biraksa da her zaman risk altindadir. o yuzden genis zamanli dusunerek baslanmali ise, belki de soyle dusunmekte fayda var; sigara sizin hayatiniz boyunca savasacaginiz bir kotuluk ancak baslarda acemi bir asker oldugunuzan cok fazla enerji harcamaniz gerekecek ve yorgun dusecek, bunalacaksiniz savasmaktan ama zamanla tekniginiz ilerlediginde sizin icin cocuk oyuncagi haline gelecek sigarayla savas ve aci vermekten cok ufak bi eglence halini alacak.. rahat nefes alabildiginiz, kokulari duyabildiginiz, yemeklerin lezzetine varabildiginiz ve icindeki vitaminlerden fayda saglayabildiginiz, gucunuzu geri kazanip uzun yuruyusler hatta kosulara bile cikabildiginiz, daha parlak cildinizle ve bembeyaz gulumsemenizle etrafa isik sacabildiginiz, daha iyi uyudugunuz ve hatta daha cok zamaninizin oldugu bir hayat mumkunmus ben bunu anladim. yasasin sigarasiz hayat!! :))
 
sigaraya birakan butun dostlara selam olsun :) tebrikleerrr, sigarayi birakmaz zor is vesselamm.... hemde cookkk zorrrr.. ama birakiliyor...

arkadasin birisi yazmisti,"bana sigara uzattiklarinda, hayir kullanmiyorum demek ayri bir keyif"... evet bu keyfi bende yasiyorum, bana sigara uzattiklarinda kullanmiyorum demek kadar harika bir sey yok suanda :)
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst