A
asisler
Guest
Sitenize üye olmadan bi kaç gün önce alışveriş yaptığım kitapçıda göz gezdirirken The Secret isimli kitabı görmüştüm. ve benimle ilgilenen arkadaş tafsiye etmesine rağman pek içim ısınmamıştı açıkçası. Almadan çıktım oradan. Sonrasında nasıl oılduğunu hatırlamıyorum ama bi şekilde sitenize üye oldum. The Secret ile ilgili yazılar ilgimi çekti ve hoşgeldin videosunu okudum. o kısa video yu izledikten sonra bu dvd yi mutlaka almalıyım dedim kendi kendime ev aramaya başladım. ama bi türlü bulamıyordum.
derken 01/05/2007 yani dün akşam iş çıkışı fabrikamızın genel müdürüne yol arkadaşlığı ettim. Lakin yolda ona bir telefon gelince başka bi yere sapmak zorunda olduğunu beni en yakın yerde indirmesi gerektiğini söyledi. İndimde ve hemen yolun üzerindeki Cd satıcısına yaklaşarak tek film soracağım dedim. "The Secret " var abi dedi. hemen kjapmadım tabiiii... 4 ytl dedi... Pazarlık sohbet vs. derken senle sohbetimiz oldu 2 ytl ver dedi bende verdim gönül rahatlığıyla. SIRRI bile neredeyse bedavaya getirdik iyimi..
Gerçekten tafsiye ederim....
Gerçekten tafsiye ederim....