sizinde böyle zekilikleriniz varmı:)

gülücan

New member
3
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
son model LCD televizyonumuz aniden kendiliğinden kapanınca tüpümü bitti acaba diyen muhterem zat benimmsevinclikendimi tebrik ediyor teknolojide gelmiş olduğum son noktayı alkışlıyorum..khkh56

Ben de buna benzer bir şey yaptım, gözlüğüm, kafamda takılı durumdayken,
her yerde gözlük aramıştım:))

gözünde gözlükle uyuyan bir arkadaşım vardı canım..rüyalarımı daha net görüyorum size ne diyodu:)

ablamlara iftar yemeğine gitmiştik bir ramazan günü..süper yemekler yapmış tatlılar falan.tabii övgü bekliyo..sohbet arasında annem dediki eski komşu nevin teyzen ölmüşş..ablamdan cevap aa beğendinizmi afiyet olsunn:):)

yaprak dökümündeki ferhundeye fernando diyen bir annem BİM e BİP e gidip bişeyler alalım diyen bir kayınvalidem var:)

bizden ilgi bekleyen sık sık aramamızı isteyen birkaçgün aramadığımızda küsen sonra dayanamayıp sürekli çağrı atan babam telefon ettiğimizde ya byelefonu açmıyor yada konuşmak istemiyorum deyip kapatıyor..gönlünü alana kada telefon eden biz bazen hangimiz çocuk hangimiz ebeveyn karıştırıyoruz doğrusu..

ben de telefonumun şarj aletinin telefona bağlamam gereken kısmını prize sokmaya çalışmıştım yaklaşık bi 5 dk boyunca... :D bu niye olmuyo diye hayıflanıyodum bi de :D:D

bazen de mutfaga gidiyorum bi elimde bardak oluyo bi elimde de atılacak çöp bardağı yanlışlıkla çöpe atıp sonra elimdeki çöpe bakakalıyorum ben bununla napıcaktım diye :D

o şarz aleti o prize olur canım sen bukadar ısrarlı davranıp emek verdikten sonra:) çok yaşa sen emi:)

biri kız biri oğlan yeğenlerim konuşuyorlar..9 yaşlarında ikisdide..kız olanın tombiş yanakları var..oğlanda kıza yanaklarının nekadar tombiş sevimli olduğunu söyleyecek..diyorki: ayşe senin nekadar güzel kabarık yanakların var:)oda hiç bozuntuya vermeden hımm fırından yen çıktılar..tüm kabarık yanaklı şirinleri öpüyorumm:)

bu isim değiştirmece hakkaten zevkli.anneannem de isimlerimizi asla doğru söyleyemez..hep baştaki yada sondaki harflerde değişiklik yapar..yada eksik söyler:)

kabarık yanak ve övgü bekleyen abla anılarına çok güldüm çok yaşayın emi :))

ablamda çaydanlık altını almış buzdolabına habire sokmaya çalışıyor bide bana dönmüş herzaman koyduğum yer şimdie niye girmiyo anlamıyorum demezmi :D

bende ketılı aldım içine suyu doldurdum koyuyorum ama bi türlü oturmuyo yerine Allah Allah noluyo dedim bi baktım ocağın üzerine koymaya çalışıyorum bi yandan altını yakcaktım :S

Şu sofra hikayesi bana da benzer bir anıyı hatırlattı. Bir gün böyle, eş dost sofradayız. Çok sevdiğim bir teyze var böyle bazı olayları anlatmayı çok sever. Yani "nereye hırsız girmiş", "kimi sokakta gasp etmişler", "nerde ne olmuş" anlatır ve çoğu zaman tüylerimzin diken diken olmasına neden olur. O gün sofrada yine böyle bir hırsızlık hikayesine başladı. Bizim apartmana hırsız girmiş dedi. Arkasından o laf bitmeden lafın arasında "Osman abin selam söyledi". Biz de "hırsızlara mı" diyip kopmuştuk... :D Hehehe

Çok güzel bir başlık olmuş anlatılanlar da birbirinden hoş. Ağzım kulaklarımda valla :D

bu siteye girince garip bi mutluluk oluyor içimde helede böyle espirili yazılar okuyunca hırsıza selam :D

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri