Son gördüğüm lüsid ruyam

Neptün1

Moderator
11
HD RANK
Reaksiyon puanı
7
Ruyamda bir tatil beldesindeyim ve yeni biriyle tanışıyorum. Tanıştığım kişiyle biraz sohbet ediyoruz ve kaldığımız yerde hırsızlık olayları oluyor. Birkaç gün sonra ben bu hırsızın o kişi olduğunu tahmin ediyorum ve bir gece elektirkler kesiliyor. Herkes dışarda ateş yakmış, ışık yapmaya çalışıyor. Ben de tam odaya gidicekken, hırsızı görüyorum. Hırsız yeni tanıştığım kişi, tam da tahmin ettiğim gibi yani! Ve ben onu yakalamaya çalışıyorum ama o bana saldırmak istiyor, ben çok korkuyorum. Sonra "bu ruya uyandığımda beni korkutur, en iyisi uyanayım" diyerek uyanıyorum...

Ynt: Son gördüğüm lüsid ruyam

ilginç... ben de bi defa rüyada olduğumu farkettim sonra nerde olduğumu unuttum. Ne biçim iş bu ya.. dusun önce farkediyon sonra unutuyon... ehue aa34

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri