SpY.Game'in Doğumgünü Partisi...

Ynt: SpY.Game'in Doğumgünü Partisi...

çok teşekkürler arkadaşlarım saolun iyi ki varsınız smiliyface

dgunu6.jpg

Canım benim,bildiğin malum sebeplerden dolayı bir kaç gün uzak kaldım senin doğum günü partini kaçırmışım.Öncelikle özür dilerim.

Sen benim için çok değerli bir dostsun bunu söylemeye gerek var mı bilmiyorum.

İyi ki seni tanımışım,iyi ki hayatıma dahil olmuşsun.

Yeni yaşında huzur ve mutluluk hep yanıbaşında olsun.Tüm dileklerin gerçek olsun.

Canım benim kiss3

Bende herhalde kaçırdım doğum gününü

yeni yaşın sana çok çok çok mutluluk getirsin... 3 kere höreey höreyy höreyy ( çizgi filmlerde olur ya  khkh56  smiliyface bu arada çizgi film seyretmioyorum pardon ya family guy ve simpsons bide anime yaniii seyrediyomuşum :))))))  )

kiss3

Doğum günün kutlu olsun SpY.GaMe... clapping 956k

canım SpY.GaMe cim ark5

bu kadar da geç kutlanır mı çok utandım tatlım sevincli ama affet sen ablanı canımcım..

http://www.greetvalley.com/cards/birthday/birthday16.swf

yeni yaşında tüm güzelliklerin yaşamına mutlulukla dolmasını dilerim..
arzuladığın tüm hedeflerin kolaylıkla gerçekleşsin..

maddi ve manevi olarak tüm yaşamın daima huzurlu olsun tatlım..

th_497.gif
502.gif
nice güzel senelere..

th_thValentine02o2.gif
sevgiler..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri