stres analizi

25emel

New member
14
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
sevgili arkadaşlarım stres hayatımızın malesef ki en çok yer kaplayan olgusu... çogu hastalığın temelinde yatan sinsi bir düşman... peki biz ona karşı nasıl şavaşıyoruz? bu konuda eminim hepinizin bir fikri vardır fakat benim asıl merak ettiğim stres hayatımızda ne boyutta? bu nedenle sizlere bir resim göstermek istiyorum. bu resimde neler gördüğünüzü lütfen bizimle paylaşın.

streod6.png

resimleri kayar durumda görüyorsanız acilen dinlenmeye ihtiyacınız var....
resimde bir yunuz yanında bir inek görüyorsanız hele hele suyun üstüne beraber zıpladıklarını görüyorsanız acilen tatile çıkmalısınız....
resimde 2 tanımlanamayan cisim görüyorsanız acilen bir klinige başvurunuz

Ynt: stres analizi

emelcim ben resimde otlamaktan bıkmış hayatın yeni tadlarını bulma arayışında olan bir inek vede ayrı dünyaların hayvancazları olsalarda bu ineği kabullenip yanında gezdiren bir yunus görüyorum. wave

khkh56 çok komikmiş.eline sağlık

Bildiğiniz iyi bir klinik var mı blook

redflowers ' Alıntı:
Bildiğiniz iyi bir klinik var mı blook
bizim mekan uygundur zira burada kafaya huni takıp dolaşmak gayet normal smil56

1 resim kayıyor
2 yunus kendine yeni kanka yapmış bi kaç tur atıyorlar
3 hangi resimde?

mumin.okan ' Alıntı:
1 resim kayıyor
2 yunus kendine yeni kanka yapmış bi kaç tur atıyorlar
3 hangi resimde?
hımm durum vahim aa34 aa34

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri