- Reaksiyon puanı
- 4
Jackson Brownin şu hayatta neler öğrendik neleradlı kitapçığından;
1-Kendimi neşelendirmek istediğim zaman en iyi yolun başka birini neşelendirmeye çalışmak olduğunu öğrendim.
2-Bir bebeğin evlilik sorunlarını çözemeyeceğini öğrendim.
3-Bir tartışmayı tatlıya bağlamadan yatağa gidilmemesi gerektiğini öğrendim.
4-İşyerinde romantik ilişkiler aranmaması gerektiğini öğrendim.
5-İnsanın kendisinden daha sorunlu birisiyle evlenmemesi gerektiğini öğrendim.
6-Çalıştırdığımız insanlara daha iyi davrandığımızda, onlarında müşterilere iyi davrandığını öğrendim.
7-Bir toplantıda zekamı ya da sohbetimi göstermek konusunda tercih yapmak gerektiğinde sohbeti seçmenin daha iyi olacağını,
8-İnsanlara iyi davranmanın hiçbir maliyeti olmadığını öğrendim.
9-Gerçekten yaşamaya başlamak için emeklilik beklenirse,çok uzun bir süre beklenilmiş olunacağını öğrendim.
10-İyi kalpli olmanın mükemmel olmaktan daha önemli olduğunu öğrendim.
11-Bir domuza ve bir çocuğa istedikleri herşeyi verirseniz sonuçta çok iyi bir domuzunuz ve çok kötü bir çocuğunuz olacağını öğrendim.
12-Kimle evleneceğin kararının hayatta verilen en önemli karar olduğunu öğrendim.
1-Kendimi neşelendirmek istediğim zaman en iyi yolun başka birini neşelendirmeye çalışmak olduğunu öğrendim.
2-Bir bebeğin evlilik sorunlarını çözemeyeceğini öğrendim.
3-Bir tartışmayı tatlıya bağlamadan yatağa gidilmemesi gerektiğini öğrendim.
4-İşyerinde romantik ilişkiler aranmaması gerektiğini öğrendim.
5-İnsanın kendisinden daha sorunlu birisiyle evlenmemesi gerektiğini öğrendim.
6-Çalıştırdığımız insanlara daha iyi davrandığımızda, onlarında müşterilere iyi davrandığını öğrendim.
7-Bir toplantıda zekamı ya da sohbetimi göstermek konusunda tercih yapmak gerektiğinde sohbeti seçmenin daha iyi olacağını,
8-İnsanlara iyi davranmanın hiçbir maliyeti olmadığını öğrendim.
9-Gerçekten yaşamaya başlamak için emeklilik beklenirse,çok uzun bir süre beklenilmiş olunacağını öğrendim.
10-İyi kalpli olmanın mükemmel olmaktan daha önemli olduğunu öğrendim.
11-Bir domuza ve bir çocuğa istedikleri herşeyi verirseniz sonuçta çok iyi bir domuzunuz ve çok kötü bir çocuğunuz olacağını öğrendim.
12-Kimle evleneceğin kararının hayatta verilen en önemli karar olduğunu öğrendim.