Suçluluk ve Ego Güçlendirici Telkinleri Yenilendi

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Suçluluk ve ego güçlendirici telkinleri yenilendi..
Şu an için sadece doğa versiyonları var.Bu nedenle bu konuya ekliyorum.Daha sonra yeni düzenleme yapılacaktır..

Telkinlerde mutluluk telkini baştan sona geçiyordu.Bu versiyonlarda sadece başında ayrı olarak bulunmakta.
Ayrıca metinlerde her ne kadar genel anlamın önemli olduğunu ifade etsekse bazı negatif cümleler konusunda hassas olan üyelerimiz vardı.
Metinlerde buna göre tekrar düzenlenmiştir...
Bu yeni versiyonları bazı üyelere göndermiştim onların indirmelerine gerek yoktur.

http://www.hayatimdegisti.org/ucretsiz.rar

Eğer bilgisayarınızda winrar programı yoksa dosyaları açamayabilirsiniz bu linkten yükleyiniz.

WinRAR (Türkçe) - Programının Detaylı Tanıtımı, Kullanıcı Yorumları - innDir.com -

telkinler için alternatif link;

Ego Guclendirici Yeni Versiyon Doga indir - Upload.gen.tr

Sucluluk Yeni indir - Upload.gen.tr

Ynt: Suçluluk ve Ego Güçlendirici Telkinleri Yenilendi

Teşekkürler Atakan bey, sapkal89 demekki bende bu olumsuz satırlara duyarlıymışım bunları da dinlemeye başlıyorum hemen smiliyface

atakan abi bu telkinlerin icerigindeki degisikligi görebilmemeiz icin telkin iceriginide koyabilirmisin

pardon yeni gördüm
icerikleride varmis dosyanin icinde

pardon atakan abi bisey sormak istiyorum.
bu negatif cünleler konsunu birkac arkadasimiz daha önce sormustu ve sizde genel anlam olarak aciklamistiniz.yani bi problem olmayacagini demistiniz.
acaba simdi sizi telkinlerin icerigini biraz degistirmeye yönelten sey nedir?
bu karari neden aldiniz sormak istedim
saygilar

Atakan Bey elinize sağlık,

Ben indirdim. İçerikler eskilerine çok benziyor. Sadece artık çok çok daha az negatif cümle var.
Benim merak ettiğim mutluluk telkiniyle diğer telkin neden aynı anda çalmıyor? Acaba aynı anda olduğu zaman etkisi mi azalıyor ya da birbirine mi karışıyor? ego+suçluluk 17dk idi eskiden şimdi 33dk olmuş. Saatteki dinleyebilme katsayımız azalacak :)

ben içeriğe biraz göz gezdirdim.. baştaki mutluluk paragrafı sonda yine tekrarlanmış... Bide negatif kelimeler çıkmış... Sanırım bir telkinde 2 kere mutluluk telkini alıyoruz. bence isteyen ikisi arasında seçim yapabilir... üzüntülü ruh halinden çıkmak isteyen bu telkinleri, daha ileriye yönelik kişisel gelişim isteyenlerin ise 2007 versiyonlarını dinleyebilirler diye düşünüyorum.

Ya ben eski versionlarını dinliyorum...Bi sorun olur mu acaba? dusun İçime kurt düştü ya ağla

Tabi ki hayır ttli3 gerekli açıklamaları yapacaklardır zaten. Ama cevap gelene kadar dinlemende sakınca olmadığını bilmelisin.

mustinet1900 ' Alıntı:
pardon atakan abi bisey sormak istiyorum.
bu negatif cünleler konsunu birkac arkadasimiz daha önce sormustu ve sizde genel anlam olarak aciklamistiniz.yani bi problem olmayacagini demistiniz.
acaba simdi sizi telkinlerin icerigini biraz degistirmeye yönelten sey nedir?
bu karari neden aldiniz sormak istedim
saygilar

Çevirilerin içeriğini bir üyemiz yeniden yapmış.Bende zaten mutluluk telkinlerini karışık yapmak yerine başa ve sona almayı düşünüyordum...Yapmışken bu yeni çeviriler ile yapayım dedim..
Yoksa eski kayıtlarda dinlenebilir hangisini tercih ederseniz..

Nasıl ki her şeyin yeni versiyonu çıkıyor telkinlerinde çıkabilir.Eskisi kötü olduğu için değil daha iyiye yol almak için..

Sevgili Atakan Bey ,
Telkınlerı nıhayet ct. gunu ındırebıldım.ego21.31 dak. suçluluk 11.29 dakıka doğa versıyonlu.Sanırım doğru telkınleri indirmışımdır.sağlık çok teşekkürler duyarlılığınız için .İlk gun bıkaç saat mıdem bulandı ama sonrasında çok ıyı gıdıyor.Ego güçlendırmenın içeriğinde bikaç tane olumsuz cümle var eh... o kadar da olsun dedığınızı duyar gıbıyım . smiliyface
Bu telkınler daha oncekı ego ve suçluluk telkınlerınden epey uzun.Mutluluk telkini ekledıği nızi yazmışsınız.Umarım mutluluk hep içimizde olur.
Diğer telkınlerın de yenı versıyonlarını yapacak mısınız ?Eğer yaparsanız biz bazı takıntılı üyelerinizi çok sevindirmiş olursunuz .sevgiyle kalın..

yahu nasıl indireceğime dair hiçbir bilgi yok lütfen birz ayrıntılı olarak anlatırmısınız

ya ben indirdim ama winamp dosyası olarak inmedi, dolayısıyla enque in winamp diye bi seçenek de yok, tek tek çalıyorum?? nasıl olacak??

Sevgili Yasal06.

Telkinler winamp olarak indirilemiyor zaten.Winrar öntanımlı olarak iniyor.
Misal ben windows media player dan dinliyorum telkinlerimi.Arka arkaya atıyorum sabah ve gece yatana kadar çalıp duruyor.

Sende winamp a arka arkaya atabilirsin.Bu şekilde dinleyebilirsin.

Sevgiler.

ATAKAN BEY link nerde bulamiyorum bir turlü yardımcı olursanız sevinirim

Şu an için sadece doğa versiyonları var.Bu nedenle bu konuya ekliyorum.Daha sonra yeni düzenleme yapılacaktır..

Telkinlerde mutluluk telkini baştan sona geçiyordu.Bu versiyonlarda sadece başında ayrı olarak bulunmakta.
Ayrıca metinlerde her ne kadar genel anlamın önemli olduğunu ifade etsekse bazı negatif cümleler konusunda hassas olan üyelerimiz vardı.
Bu yeni versiyonları bazı üyelere göndermiştim onların indirmelerine gerek yoktur.

Eğer bilgisayarınızda winrar programı yoksa dosyaları açamayabilirsiniz bu linkten yükleyiniz.

WinRAR (Türkçe) - Programının Detaylı Tanıtımı, Kullanıcı Yorumları - innDir.com -

Linkler yukarıda verilmiştir.

Genelde her telkin konusunda ilk sayfada yer alıyor linkler.

Alıntı yaptığım mesajdan da linklere tıklayarak indirebilirsiniz.

Sevgiler.

Değerli Atakan Abi bu koşulsuz ve devamlı paylaşımlarınızdan dolayı çok teşekkürler. İnşallah herşey herkesin gönlünce olur ve siz bu yolda bizlere yol gösteriyorsunuz çok sağolun. Selamlar, sevgiyle kalın.

linkler

vermiş olduğunuz linkten her iki telkinde yüklenebiliyor... çok tşk ediyorum..
darısı diğerlerinin başına

telkinler için alternatif link;

Web Hosting - Dedicated Server

bu linkte bir problem var sanırım...ben yeni versiyonları yüklemek istiyorum ama bu adres hata veriyor?lütfen yardımcı olur musunuz...

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri