Sümbül Doğum Günü Partisi

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Sümbül doğum gününü kutlar nice mutlu seneler dilerim. s456

blissy
birthday.gif

Ynt: Sümbül Doğum Günü Partisi

sumbul bende yeni yasini kutlar,hayirli bir sene diliyorum....

sağlık, sevgi, huzur, ve başarı dolu bir hayat diliyorum..

kiss3 kucak dolusu sevgiler...nice güzel sağlıklı,huzurlu mutlu bir yaşam diliyorum.

kiss3 mutlu senler der cat56 sevincli

biraz geç oldu sümbül ama ben de yeni yaşını kutlamak istedim krzm67.umarım yeni yaşında tüm beklentinlerin gerçek olur.nice mutlu yıllara blissy

ARKADASLAR INANIN COK SEVINDIM.BINLERCE DEFA TESEKKUR EDERIM.BENI COK SEVINDIRDINIZ.

GURBETTE OLMAK BENIM ICIN ZOR AMA BUGUN YALNIZ OLMAK BENIM ICIN BASKA ZORDU AMA MESAJLARINIZI GORUNCE ICIM COSKUYLA DOLDU.

TESEKKUR EDIYORUM

UMARIM YENI YILIM VE YENI YASIM GUZEL INSANLARA FAYDALI OLUCAK BIR SEYLER GETIRIR BENIM DILEGIMDE BU.

TESEKKUR EDERIM

şehir dışında olduğum için siteye günlük giremiyorum ... bu nedenle geç gördüm... mutlu bir yıl dilerim..
dogumgunu_1.jpg

inanilmaz guzle bir sey bu cok tesekkur ederim bu sirin tavsan icin

beni cok mutlu ettin

sevgiler

pasta1rz8.jpg

MUTLU YILLAR SANA MUTLU YILLAR SANA

beni dogum gunum gecti artik.ama yinede tsk ederim

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri