Sunucunun Zor Anları...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan comte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

comte

Moderator
16
HD RANK
Reaksiyon puanı
43
Medya Arkasında, bir yerel TV'de soruları cevaplayan sunucunun nasıl sinirlendiği ve canlı yayına bağlanan izleyicinin delirten konuşmaları...Okan Bayulgen'in sunumu ve Ata Demirer'in yorumlarıyla olay daha da komik hale geliyor. smiliyface smiliyface

http://youtube.com/watch?v=a2S4P04UzdA

Ynt: Sunucunun Zor Anları...

öldüm gülmekten... şaka gibi....
khkh56 khkh56

spikerin yerinde olmak istemezdim...
süper paylaşım teşekkürler...

şaka gibi ...

adamda canlı yayın fobisi başlamıştır bu eziyetten sonra khkh56 khkh56

kadının kocasına (eğer henüz intihar etmediyse) sabırlar diliyorum cilgin897

kadın söyleyeceklerini ezberlemiş galiba. çok komik.

Bu Sunucu da Gülme Krizinde...

Önemli ve Ciddi bir Tv Programında, Konuğun sesine dayanamayan Sunucu kendini tutmaya çalışsa da en sonunda Tamamen kendini bırakıyor. Seyircilere dikkat edilirse, progamın ne kadar ciddi olduğu anlaşılıyor. Garip olan da bu zaten. Buyurun.. smiliyface

Bu video Türkiye'de bir haber kanalında yayınlanmıştı..

http://youtube.com/watch?v=BuV4jxFKpBA&feature=related

Ynt: Bu Sunucu da Gülme Krizinde...

çok kötü bir durum. adam resmen kızardı gülmemek için ama nafile smiliyface
orada gülmemek için bocalayacağına izin isteyip dışarı çıksa ve nefes alsa daha mantıklı olur...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri