Süper kupayı kim alır sizce :)

Süper Kupayı sizce kim alır? :))

• Kullanılan toplam oy
    11
Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.

suyahapsettim

New member
3
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
ben bir fanatik cimbomlu olarak tabiki galatasaray diyorum :)

aslında çok popüler bi konuya değindiğimi düşünmüştüm ama yanılmışım :( kimse takımlarla ilgilenmiyo galiba bu sitede :/

Derbilerin favorisi olmaz, her ikisi de çok ciddi transferler yaptılar. Ancak Fenerbahçe Vaslui karşısında tel tel döküldü. Vasat bir futbol oynuyorlar. Galatasaray kazanır gibi görünüyor. neseli56

Hiç bir fikrim yok eskiden oturup zevk alarak maç izleeyn ben şimdi geçen yıl ki olaylardan sonra zaten futbolun tadının kaçtığını düşünüyorum. Hevesimi kırdılar. :) Şaka bir fanatik değilim. Spor zevk için izlenmeli. İyi oynayan iki takım varsa ortada izlenir ama her maçı kendi adıma dizi gibi (dizi de izlemiyorum ya hoş) takip emiyorum. :) İyi oynayan kazansın.

Derbilerin favorisi olmaz, her ikisi de çok ciddi transferler yaptılar. Ancak Fenerbahçe Vaslui karşısında tel tel döküldü. Vasat bir futbol oynuyorlar. Galatasaray kazanır gibi görünüyor. neseli56

fenerbahçe bizim maçlarımızı okadar önemsiyoki ölümüne oynuyolar bizim maçlarımızda ama nolursa olsun inanıyorum ki cimbom şampiyonluğunu bu kupayla taçlandıracak inşallah alıcaz bu maçı ve kupayı :D

Hiç bir fikrim yok eskiden oturup zevk alarak maç izleeyn ben şimdi geçen yıl ki olaylardan sonra zaten futbolun tadının kaçtığını düşünüyorum. Hevesimi kırdılar. :) Şaka bir fanatik değilim. Spor zevk için izlenmeli. İyi oynayan iki takım varsa ortada izlenir ama her maçı kendi adıma dizi gibi (dizi de izlemiyorum ya hoş) takip emiyorum. :) İyi oynayan kazansın.
sırf bu konu yüzünden ailem tarafından dışlanıyorum =) yeter artık bukadar fanatik olma erkek çocuğu gibi diyolar ama bence hayata renk katan birşey fanatik olmak :D

Kimseye zarar vermediğin sürece bir şeyi tutkuyla sevmek ve desteklemek güzel olur bence. Ama isterim ki desteklediğim taraflar da centilmence yarışsın yoksa eğlence olmuyor benim için. Kandırılmışlık hissi doğuyor tatlım. :) Seviyorsan sen boşver devam et. Kendin gibi bir eş bulursun birlikte maçlara gidersiniz. Benim öyle arkadaşlarım var. ;) Üniversiteden bir arkadaşımın sevgilisi kaç kez maç sürprizi yaptım bir bakıyoruz bunlar yine tribünde çok tatlılar ama. :D Lay lay lay lay lay lay lay lay laaaaa... :D

Kimseye zarar vermediğin sürece bir şeyi tutkuyla sevmek ve desteklemek güzel olur bence. Ama isterim ki desteklediğim taraflar da centilmence yarışsın yoksa eğlence olmuyor benim için. Kandırılmışlık hissi doğuyor tatlım. :) Seviyorsan sen boşver devam et. Kendin gibi bir eş bulursun birlikte maçlara gidersiniz. Benim öyle arkadaşlarım var. ;) Üniversiteden bir arkadaşımın sevgilisi kaç kez maç sürprizi yaptım bir bakıyoruz bunlar yine tribünde çok tatlılar ama. :D Lay lay lay lay lay lay lay lay laaaaa... :D
ayyy inşallah :D

images

Tabikiiiiiiiii GALATASARAYYYY k8908 k8908 k8908 k8908

bende anket açmayı istedim becerememştim :) teşekkürler =)

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri