ben bir fanatik cimbomlu olarak tabiki galatasaray diyorum 
Derbilerin favorisi olmaz, her ikisi de çok ciddi transferler yaptılar. Ancak Fenerbahçe Vaslui karşısında tel tel döküldü. Vasat bir futbol oynuyorlar. Galatasaray kazanır gibi görünüyor. neseli56
sırf bu konu yüzünden ailem tarafından dışlanıyorum =) yeter artık bukadar fanatik olma erkek çocuğu gibi diyolar ama bence hayata renk katan birşey fanatik olmakHiç bir fikrim yok eskiden oturup zevk alarak maç izleeyn ben şimdi geçen yıl ki olaylardan sonra zaten futbolun tadının kaçtığını düşünüyorum. Hevesimi kırdılar.Şaka bir fanatik değilim. Spor zevk için izlenmeli. İyi oynayan iki takım varsa ortada izlenir ama her maçı kendi adıma dizi gibi (dizi de izlemiyorum ya hoş) takip emiyorum.
İyi oynayan kazansın.
ayyy inşallahKimseye zarar vermediğin sürece bir şeyi tutkuyla sevmek ve desteklemek güzel olur bence. Ama isterim ki desteklediğim taraflar da centilmence yarışsın yoksa eğlence olmuyor benim için. Kandırılmışlık hissi doğuyor tatlım.Seviyorsan sen boşver devam et. Kendin gibi bir eş bulursun birlikte maçlara gidersiniz. Benim öyle arkadaşlarım var.
Üniversiteden bir arkadaşımın sevgilisi kaç kez maç sürprizi yaptım bir bakıyoruz bunlar yine tribünde çok tatlılar ama.
Lay lay lay lay lay lay lay lay laaaaa...
![]()
Henüz hayatının kadını ile karşılaşmadın da ondan.![]()
Henüz hayatının kadını ile karşılaşmadın da ondan.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.