suzzy doğum günü partisi

yaşadığınız günler tatlı birer anı, yaşayacağınız günler, bolluk-bereket, sağlık, sıhat, huzur , mutluluk; bunları paylaşa bileceğin dostların, arkadaşların, ailenle beraber yaşadığın her anın tadını çıkararak doya doya yaşamınızı diliyorum. Öğrendiğiniz ve bildikleriniz paylaşmak dilegiyle mutlu yıllar... sevgiyle kalın.......

mutlu yıllar..

86539333io1.gif

divtab14vx5.gif
canım benim tatlı arkadaşım..
flowerkissow6.gif

havayifiekgv5.gif
kutlamalar erken başladığı için
flowerwinkeb5.gif
16975838lr8.gif
geç bitsin istedim..( sevincli bir şaman nasıl kıvırır y789) ( yani unutmadım unutsam sen beni aradığında kutlamazdım dimi ama 12389 )

stern00024qj1.gif
iyilik meleği arkadaşım benim..yaşamımızda yollarımız kesiştiği için çok şanslıyım.. gerçek dost nasıl olurun en güzel örneklerindensin tatlım..

bu güzel ve değerli yeni yaşında güzel yüreğindeki tüm hayallerinin kolaylıkla gerçekleşmesini dilerim..
ailenle ve sevdiklerinle birlikte nice güzel günleri doyasıya yaşaman dileklerimle..

dogumgunu03sl0.gif

balloonsfloatinglgnwmgl4.gif
mutlu seneler..

bu gösteri senin için tender45

HAVAİ FİŞEK buraya tıkla şekerim..
DogumGunu0003.jpg

06510h209n1tr9.gif
sevgiler

yani konuyu kapatıyorum artık dedin...sevincliay bide açıklama yapmış...kıyamam...

şaka tabii....canım sen buraya yazsanda yazmasanda hiç önemli değil biliyorsun...

senin güzel gönlünün ne kadar içten ne kadar samimi ne kadar sabırlı olduğunu biliyorum...

bu kocaman sevgi dolu kalpte küçücük bir yerim olabilidiyse ne mutlu bana...(bende az değilim...ne konuşurmuşum ama...)y789

canım canım canım....seni kocaman öpüyorum been...kiss3

bu arada havai fişekler müthişti....bayıldım...bu çiçeklerde benden sana...

nacizane hediyem olsun şekerim...sevgiler...actionsmile

sevgili meliha'cım...o güzel sözlerin için sana da ayrıca teşekkür ler ediyorum canım....çok sağol..

115gc8.gif

tatlım benim.. her şeyin en güzeline en iyisine layıksın sen.. ark5

madem sevdin havai fişekleri bu da sesli olanından.. sevincli

http://www.maylin.net/Fireworks2.html super

kiss3
695134vc3pcgb7rhbq7.gif

Doğum günün kutlu olsun suzzy'cim happy6
Herşey gönlünce olsun yeni yaşın sana uğur getirsinkiss3

sevinclicilgin897kardeşim nice uzun seneler seninle olsun sevdiklerinle huzurlu mutlu yaşlar geçir allah sağlık huzur mutluluk versin happy6

canım benim geç kaldım sanırım kutlama için...ama ne yapayım saatlerdir siteye giremedim...
tam vazgeçiyordum ki sonkez deneyip bir bakayım dedim..iyikide girmişim yoksa geçte olsa kutlayamıycaktım...
güzelliklerin en güzeline layık arkadaşım,doğum günün kutlu olsun..nice sağlıklı,huzurlu,mutlu yılların olsun...ve herşey gönlünce olsun..bişeyler eklemek isterdim hediye amaçlı ancak yeni haline hala alışamadım..site böyle çok güzel ama bende eskiler takıntıdır..bak bi avatar bile ekleyemedim yahuuuuu
neyse yaza yaza alışırız...hadi bebeğim nice yıllar..koccamaaan öptüm yanaklarından...

canlarım çok sağolun...sevgili huzurcum...paşa kızım asi kedim...vee her zaman forumumuzun biricik kelebeği hülyacım...

hepinize kucak dolusu öpücükler sunuyorum biricik arkadaşlarım...956ksizlerde iyiki varsınız iyiki hayatımdasınız...

hülyacım...eklemeden geçemiycem şekerim...

mesajına resim eklemek eskisinden daha kolay tatlım...krzm67mesajı yazdığın bölümün üst kısmında kare sarı renkli bir kutucuk var...

üzerinde dağ resmi gibi bir şey var...ona tıkladığında küçük bir sayfa çıkıcak sayfadaki http:// kısmını silip yükleyeceğin resmin direk linkini ekliyorsun ve tamamı tıklıyorsun canım...

profil resmini de kendi ayarlarından çok kolay yapabiliyorsun canım...

seni daha aktif ve daha renkli bir şekilde her daim yanımızda görmek dileğiyle gülüm...sevgiler..actionsmile

993560ql07kdnjgmsd6.gif

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri