tekrar selam

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

cicek1973

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Hepinize Selamlar Sevgiler

Ben çok uzun zamandan sonra tekrar geldim. Tanıyanlar zaten biliyor çok zor önemler geçirdim.Annem felç oldu şeker ve tansiyonu var.Sonra böbrek yetmezliği çıktı yazın bir kısmını hastanelerde geçirdik.Bende öğretmenlik yapıyorum okulda başladı ayrıyeten kurs veriyorum öğrencilerime kendimde kursa gidiyorum.Annemlede ilgileniyorum bu zaman zarfında açıkcası yoruldum.Ama hep kalbim sizinleydi herkesi çok özledim.Sitemide çok özledim.Bir dönem sitede sorun vardı sanırım.Artık daha sık girmek ve sizlerle olmak istiyorum.Görüşmek üzere sevgilerimi sunuyorum.

geçmişler olsun . BUNDAN SONRA İYİ GÜNLERE

Yanımıza tekrar hoşgeldin çiçekcim..

Annenin iyileşmesine çok sevindim..Hayırlı bir evlat olarak ona olan desteğin takdire şayan..Hep birlikte mutlu anlar yaşayın bundan sonra da..Bu arada öğretmenlik gibi kutsal bir meslek de çok özveri istiyor..Başarılarının devamını diliyorum..

Forumda da yeni paylaşımlarını bekliyoruz ..Haydi,çalışma zamanı sevincli

Sevgiler..

Hoşgeldiniz ablacım.
Geçmiş olsun. En uygun zamanda sağlıklar ve başarılar seninle olmasını temenni ederim.
Sitedeki problem halloldu. Güzel paylaşımlarını bekliyoruz :)
Görüşmek üzere :)

Hepinize çok teşekkür ederim.Burda sizlerle olmaktan çok mutluyum.Sevgilerimi sunuyorum.

öncelikle çok geçmiş olsun.inşallah anneniz iyileşiyordur.benimde babam felç oldu.yaz nasıl geçti bilmiyorum.çok zor dönemlerden geçtik.Rabbim beterinden korusun.şuan babam daha iyi yürümeyede başladı.konuşmada yavaş yavaş çözülüyor.inşallah bütün sıkıntıları tek tek atlatırız.aramıza yeniden hoşgeldiniz.sevgiyle kalın.

cansın...

Geçmiş olsun... Aramıza yeniden dönmen çok güzel... Sevgilerimle...

geçmiş olsun (zaten geçmişş) amann gelmesinler bi daha sevincli bende hoş geldinizz dileklerimi iletiyorumm actionsmilet678

çiçeğimiz gelmiş yaşasııın...blissyhemde harika haberlerle gelmiş...hoş gelmiş sefalar getirmiş.....y789
giflbdm37qi7.gif

canım benim tekrar yanımızda olmana çok sevindim hele annenin iyi olmasına daha'da sevindim...

bundan sonra harika günler bekliyor sizleri...sağlığın huzurun bolluğun ve bereketin daimi olduğu bir yaşam diliyorum sana canım benim...

tekrar birarada olduğumuz için teşekkürler...sevgiler...actionsmile

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri